Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Izzy0407

skuteczne odchudzanie

Polecane posty

Cześć! Postanowilam troszkę zrzucić zbędne kilogramy , kto z Was poleci jakąs dobrą dietę? ćwiczenia? tabletki wspomagające odchudzanie? Bardzo proszę o poradę, a może któraś z Was się dołączy ,będzie raźniej :)

Gość wesoła wdówka
Witaj :) Ja zaczęłam wczoraj. Dietę polecila mi koleżanka, która od wakacji uległa ogromnej zmianie. Nie ma żadnego "cudu" jest po prostu zdrowa dieta i co najważniejsze ćwiczenia z mel b co drugi dzień.

a jeśli chodzi o ćwiczenia to wybiera sobie na poszczególne partie ciała? jaka dieta? ja zaczęlam jeść mniej , nie jem fast foodów juz, a powiem szczerze było ciężko z tym ;) ile teraz ważysz i dążysz do ilu ? Pozdrawiam! :)

Gość gość
Koleżanka mówiła, że robi te 10 min treningi, wybiera sobie dowolne 4, tak by wyszło 40 min ćwiczeń. Dieta w granicach 1600-1800 kcal, więc rygor stosunkowo niewielki, wszystko w zdrowym jedzeniu :) Ja ważę 61,5 chcę 55 :) Wzrostu mam 170. Generalnie wolę chudnąć powoli, ale na stałe, bo, kiedyś jako nastolatka, schudłam z 60 na 55 na diecie 1000 kcal, i co tu dużo mówić, po dwóch miesiącach, ważyłam dokładnie tyle co przed dietą. A latka zrobiły swoje ;)

Gość wesoła wdówka
To wyżej to ja ;)

o boze chyba nie wytrymam 40 minut cwiczac haha :) cieżko mi wytrzymac 10 minut z mel b ale trzeba się wziąć w garść, słyszalam tez o diecie gdzie je się samą kasze, ale to chyba niezbyt zdrowe,pewnie mozna się odchudzić ale tak jak wsponiałaś wyżej na chwile a tego nie chcemy :) a jak tam dzisiaj ? robilas juz moze jakies cwiczenia ? Fajnie,że się tu pojawiłas :)

Gość gość
jakie macie diety dziewczyny?

Gość vifiiiiii
no wlasnie jakie diety? bo sama nie wiem co wybrac

dieta nie dieta, staram sie mniej jesc, zero nie zdrowych posiłków, z tymi ćwiczeniami jet dla mnie najgorzej :(

Gość gość
Ja polecam suplement aqua slim, dzięki niemu oczywiście w połączeniu z wysiłkiem fizycznym udało mi się schudnąć 4 kilo w miesiąc :)

Gość sylwiaLat
Skończyłam niedawno odchudzanie z jagodami Acai i powiem, że waga nie wraca. Stoi :) Stanęło na tym, że z 89 kg zrobiło się 68 i to w 3 miesiące. Wyglądam jak swoja młodsza siostra ;)) Te jagody co ja stosowałam to mi poleciła koleżanka, żeby kupić przez portal www.ultimateslimming.pl . I faktycznie zamówiłam stąd, kosztowało to około 100 zł za 1,5 miesięczną porcję. Te jagody są super wydajne, bo to proszek zmielony do kilku mikronów, przez co ma większą powierzchnię aktywną niż inne.

Gość gość
i znowu reklamy wrrrrrrrr

Gość gośćPatrycja
Ja nie widzę nic złego w tym że ktoś odchudza się stosując tabletki.W moim przypadku tabletki Foreverslim bardzo pomogły.Grunt by wybrać takie tabletki które są sprzedawane legalnie i są zarejestrowane.

Gość darija
A ja mam dietę 1000 kalorii. Spadło mi 7,1 kg od 23.10.2014. Waga aktualna 60,4 a cel to.do końca stycznia 55

Gość kasiulkas
Ja zmieniłam swoje nawyki żywieniowe: więcej wody mineralnej, mniej słodyczy (ojj ciężko było :)), ograniczyłam napoje gazowane i fast foody, zamiast białego pieczywa- ciemne, no i jeść mniej a częściej :) Moje ulubione ćwiczenia to z Tiffany Rothe ;) zamiast tabletek wspomagających odchudzanie polecam slim coffee. Póki co udało mi się zgubić 4 kg, ale walczę dalej ;) !

Gość tatu
Foreverslim był tym czego od dawna szukałam.Poradził sobie z dość sporą nadwagą.Minęło już parę miesięcy odkąd już go nie stosuję a waga nie wróciła.Szkoda że wcześniej nie wiedziałam że odchudzanie może być tak proste i przyjemne.

Gość gośćTekla
W okresie trzech miesięcy udało mi się dzięki Foreverslimowi stracić 12 kg.Czy jest to dużo?Dla mnie tak bo wcześniej żadna dieta nie przyniosła pożądanego efektu.

Gość gość
znowu reklamy tych tabletek, zwariowac idzie

zbyt duże tracenie na wadze w szybkim tempie szkodzi zdrowiu.

Gość gość
dieta punktowa hmmm , poczytam

Gość gość
Moja dieta to posiłki co 2,3 godziny, ostatni do 18 ej. Jadam normalne obiady. Trochę jeżdżę na rowerze stacjonarnym. Ponadto łykam karczocha i morwę białą, czasami pije zieloną kawę, ale bardzo mi nie smakuje, ale czego się nie robi dla zrzucenia kg...W ten sposób schudłam 15 kg w dwa miesiące z wagi wyjściowej 100 kg. Odchudzam się dalej. W święta przytyłam 1 kg, ale już się go pozbyłam. I przede wszystkim silna wola - nie dajcie się kobietki pokusie jaka jest jedzenie :-)

Gość gośćJakobs
Też wspomagam swoje odchudzanie tabletkami Foreverslim. Uważam, że jak tabletki są na naturalnej bazie, to można je łykać bez obaw, oczywiście w granicach rozsądku i trzeba pamiętać o jeszcze jednej ważnej rzeczy że zawsze podstawą powinna być dieta a tabletki mają tylko wspomagać odchudzanie.

Gość kamilla55
Ja stosuje zieloną kawę max jak dla mnie jest ok, energie mam waga spada w dół dodatkowo fitness i tak od Nowego Roku 5 kg poszło .

Gość gość
Podstawowa drogą do sukcesu są na bank ćwiczenia i dobra dieta .

Gość mmmy76
Jasne ćwiczenia to podstawa odchudzania! ja jadam regularnie, chodzę biegać 3x w tygodniu, w weekend basen z maleństwem ;) plus suplementacja African Mango http://szczupla-kobieta.pl i efekt naprawdę mnie zadowala;)