Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Sceptycznaaa

Czy to może być ciąża?

Polecane posty

Od razu powiem ze nie kochalam sie z chłopakiem, uprawialismy tylko petting, wyrysku na zawnątrz nie było, nie wiem czy nie przeniósł spermy na rękach. Okres powinnam dostac 16 listopada a jest juz 19, nigdy mi sie nie spóźniał. Dzisiaj rano zauważyłam, że mam lekkie plamienia , wyczytałam, że to może byc objawem ciąży... Co ja mam o tym myśleć?? Piersi mnie bolą, brzuch mnie dzisiaj bolał tak jak na okres, a jego nadal brak, tylko te plamienia które sie nigdy nie pojawiały. Czy mam zrobic test, czy w ogóle jest jakas opcja, że moge byc w ciązy?

Gość gość
A kiedy to się zdarzyło? I jakie długie masz cykle?

nie pamietam dokładnie, na pewno wostatni weekend, chociaz dwa tygodnie temu tez chyba. Okres powinnam dostac 16.

Gość gość
No wiesz, to akurat ważne kiedy. Bo bez tego Ci nie powiem. Jeśli dwa tygodnie temu to jest szansa. Plemniki żyją kilka dni. Z testem poczekaj tydzień. To może być plamienie przed okresem. Zdarza się. Teraz test Ci nic nie pokaże.

Gość gość
Ale skoro mówisz, że plemniki mogły się dostać na dłoniach... Są nawet przypadki, że w wannie z chłopakiem zajdziesz, bo się do wody spuści.

Gość gość
Jak chcesz, ale jutro Ci wyjdzie negatywny.Poczekaj minimum 6 dni od dnia oczekiwanej miesiączki.

Gość gość
Można :D Mi po 6 dniach nic nie pokazało, dopiero po 11 była taka blada kreska.

Gość gość
Nie, ja normalnie. Tylko mówię Ci, że rzadko test tak szybko pokazuje. Wiem jak to u mnie było i u znajomych.

ja cały czas licze na to ze dostane okres skoro dzisiaj straszni mnie bolal brzuch a pozniej byly plamienia teraz wszystko ustalo.

Gość gość
Z tym testem tez nie wiaz 100% pewności, ja bylam w ciąży miesiąc i wyszedł negatywny

Gość gość
Negatywny może wyjść nawet jak to będzie wczesna ciąża. Rozumiesz? Więc to że jutro Ci wyjdzie negatywny to wcale nie znaczy, że nie jesteś w ciąży... Masz 15 lat, że nie rozumiesz?