Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

pęcherzyk jest a serduszka nie ma

Polecane posty

Gość gość
Nie steresuj sie ja byłam u lekarza i był 5tc i też serduszka nie było tylko pęcherzyk ciążowy, w piątym tygodniu serduszka jeszcze nie będzie to normalne w 6-7 się pojawia echo zarodka.Kontroluj tylko plamienia, nospę możesz brać, mi lekarz nawet zalecił jak brzuch bardzo boli i dużo odpoczywaj.Gdyby plamienia się nasilały odwiedź niezwłocznie swojego ginekologa niech Ci przepisze luteinę, ja poprzedniej ciąży mało nie poroniłam,bo trofoblast się odkleił a luteina sprawiła,że wszystko wróciło do normy, teraz też biorę luteinę dopochwowo, brzuch też mnie pobolewa czasami i jajniki kują naprzemian.

Gość gość
Dziewczyny co Wy macie z tą betą? Beta rośnie gdy rośnie pęcherzyk ciążowy nijak ma się to do zarodka! Zarodka może nie być, serca też a beta może rosnąć tak czy siak. Po co kasę wydawać?Serce niby ma czas do 10tc. Jednak te Twoje plamienia, ja trochę czarno to widzę. Jedynie kolejne usg da Ci odpowiedź.

Lekarz wiedziaŁ, że masz plamienie i w razie czego do powtórnego badania czy wyniku bety nie dał Ci nic na podtrzymanie??????

Gość Nika gość
No więc pewnie lekarz założył, że nie ma co podtrzymywać

Gość gość
Ja miałam nieregularne cykle tak jak ty... Zrobiłam test w dniu spodziewanej @ - byl negatywny, kolejne robione co 3dni też...dopiero 2 tyg po spodziewanej @ wyszedł bladzioch...wizyta u Gina -nic nie widzi wg OM byl to 8 tc kazał przyjść za 2 tyg i biło serduszko...okazało się ze zaszłam w ciąże w dniu spodziewanej@:P tyle ze ja wiedziałam ze wczesniej raczej nie(stosujemy gumki)a zaszaleliśmy z mężem tylko raz właśnie wtedy myląc ze mu z tego nie wyniknie bo przecież czekałam na @:D

Gość gość
lekarz stwierdzil ze organizm sam moze mi sie oczyscic bo bole brzucha i plamienia zle rokuja, jesli pojawi sie takie cos to mam przyjsc po 'okresie' a jesli nie to po tygodniu na kontrole i zdecyuje co dalej

Gość gość
U mnie byl pozno sam pecherzyk bo w 7tc od miesiaczki tylko z zarodkiem za tydzien bylo echo zarodka teraz jestem 15 tci 2 dni mala mala slabiutka jest bo tetno ma tylko 90 ale zyje ;*) moja mala kruszynka mialam plamienia w 12 tyg i dala rade ;*) nie przejmuj sie poczekaj

Gość gość
A z usg wynika ze jest tydzien mlodsza a z wygladu macicy 2 tyg

U mnie były brązowe plamienia, pęcherzyk pojawił się w 7 tygodniu, pod koniec 7 tygodnia pojawił się zarodek, ale beta zaczęła spadać i niestety poroniłam. Dokładny opis mojej historii na melisalis.blog.pl