Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość GOŚĆ1970

Kocham wszystkie kobiety z tego forum

Polecane posty

gość dziś Gr****cz Ty się o moje ręce nie martw. Dbaj o swoje jezyk.gif --jak Ty to byleś to tak :D

Gość gość
Co no prawiku :p? Też kochasz wszystkie baby z forume? Liczysz na coś? :p

Gość gość
ja tam wole brunetki, szerokie biodra niezbyt wielkie cycy, brązowe oczy :-) seksu mi sie chce

Gość gość
Ok :) Gruchacz, w geście samczej solidarności - powodzenia ;), a jak będziesz miał duży problem to Ci podeślę jakąś lale :D:D

Gość gość
:o do gość dziś Sluchaj chcesz z nami pogadac dodaj jakas cyferke i K lub M zebysmy cie rozrozniali od innych i nie wkladali do jednego worka z chamskimi trollami A wracajc do twojego przypadku to policz dokladnie to libido ale nawet jak ci wyjdzie i ze 150 to jestes w normie po prostu twoj facet ma szczescie bo libido nie ma gornej granicy ze cos jest patologia Po prostu oprzez caly swoj cykl dzialj spotanicznie zawsze jak masz ochote naorgazm to uderzaj do swojego faceta nawet jak on nie ma ochoty naorgazm to niech ci go podaruje rkami ustami czy sztucznym k*****m tylko bez wibracji bo sie uwarunkujesz na inny rodzaj stymulacji ktorego jego k***s nie powtorzy i bedzie problem z orgazmem pochwowym Wszystko dokladnie zapisuj jego i twoje orgazmy i bedziesz miala jasnosc jaka jest roznica miedzy wami To sie zmienia z wiekiem facet ma najwysze miedzy 16 a 25 rokiem zycia czasami do 30 zalezy jaki tryb zycia prowadzi poznie spada o oklo 20 % i jak zdrowo sie prowadzi to moze tak prawie do konca zycia kobieta ma szczyt pomiedzy 35 a 45 rokiem zycia W trakcie poczatku zwiazku do 2 lat kobiecie wzrasta kilkukrotnie moja pierwsza tez tak miala wzroslo je prawie 10 krotnie pozniej wraca do stalego zapisanego w genach i wtedy zaczynaja sie problemy. Bo w 80% zwiazkow facet ma przynajmniej 2 krotnie wyzsze od swojej kobiety i to jest przy postawie kobiety dopasuj sie a reszte mam w d***e przyczyna 95% zdrad i rozpadow zwiazkow tak wynika z wielu niezaleznych badan dlatego o tym tyle mowie. Bo jak jeszcze nie ma dzieciakow to pol biedy ale jak sa dzieci to naprade jest wielki syf przy rozwodzie Najwysze libido jakie doczytalem to byla kobieta ktora po kilku sekundach stymulacji miala orgazm i tak 60 razy pod rzad ale eksperyment trwal tylko jeden dzien Wysokie libido nie jest wcale fajne jak sie ludzie zle dobiora uwierz mi. A jak jeszcze np partner wykazuje taka postawe jak moja byla z pierwszego zwiazku gdzie ja 64 ona 8 i dopasuj sie a reszte mam w d***e a ty chcesz byc wierny to naprawde horror Jak sie kochacie i ty dostajesz tyle ile trzeba i i on tez to tylko zyczyc szczescia I tego wam zycze zebyscie seks zawsze traktowali jako wyraz milosci do siebie a nie cel sam w sobie czyli zadnych trojkatow wymian partnerow samotnej masturbacji z wobrazaniem sobie kogos innego czy nawet w trakcie seksu wyobrazanie sobie kogos innego bo i takie wpisy czytalem na tym forum To wszystko niszczy wiez erotyczna najwazniejsza czesc milosci U mezczyzny zniszczenie wiezi erotycznej natychmiast powoduje zanik wiezi emocjonalnej xxx Nieodrodny Syn Dzikich Gór i Dzikiej Północy które wykuwają ludzi i zwierzęta jak ze stali by mogły co dzień kroczyć wąską ścieżką między życiem a śmiercią. Tam ciągle jeszcze takie słowa jak honor, odwaga, lojalność , przyjaźń, odpowiedzialność za wspólnotę mają swój prawdziwy sens. Bo takie są właśnie Dzikie Góry i Dzika Północ i za to je kocham całym sercem e-mail: wilk.bacowka@gmail.com< /a> edytowano wczoraj Zgłoś

Gość pewna jestem
Ją też kocham Wszystkie Panie i Panow, a zwłaszcza odbicie w lustrze. Dobry, że wieczór 😴

Gość gość
he, podoba mi sie jedna z tego forum. ale bym ja lizal

Gość gość
:Liż sobie monitor i wyobrażaj że to ci.pusia jest jej :D

Gość gość
piekna odezwij sie. nie odpowiadasz na meile a mnie skreca z tesknoty

Gość gość
Dawaj :p, która to?

Gość gość
Jasne, żebyście ją hejtowali :-(

Gość gość
E tam, od razu hejtowali. Co najwyżej wielbili :)

Gość gość  teraz jestem
pewnie chodzi o mnie :) napisałam ;)

Gość gość
miala obrobiona doooopee i podejrzewam źe nie wróci tu

Gość gość
o kim mowa?

Gość gość
A tak poważnie - to przykre co piszesz :( I chyba to rozumiem, u mnie też skrzynka pusta, niestety

Gość gość teraz jestem
spokojnie, zaraz i tobie odpiszę

Gość gość
niewaźne która wiem, że nie wróci. Ile można znosić chamstwo ? :-(

Gość gość
napisz ktora to?

Gość gość teraz jestem
a to jednak nie ja :) po mnie nikt nie jeździł, chyba, że wtedy jak mnie nie było :(

Gość gość
Sunny:( Jest boska...

Gość gość
nie odzywa sie od niedzieli. nie ma jej na gg nie odpowiada na meile.

Gość gość
to nie sunny :-)

Gość gość
Nic nie jest na wieczność.Ma swojego wielbiciela co bzyka ją :D

Gość gość teraz jestem
albo postanowił już dłużej nie udawać kobiety :(

Gość gość
niby kto ja bzyka ? ;-)

Gość gość
20.44:) Ciebie zawsze rozpoznam :)