Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak upiec dzwonki z łososia?

Polecane posty

Gość gość

Ile minut,ile stopni?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
pomoże ktoś?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
obsypać solą i pieprzem, skropić sokiem z cytryny, posypać koperkiem, położyć pół łyżeczki masła, zawinąć w folie aluminiową tak żeby zakładka była u góry (taka "budka" z folii i wolną przestrzenią u góry. Piec w 180 st przez ok 20- 25 min. Paczuszki z foli w piekarniku układać na ruszcie, jeśli beda lezec na blasze to sie przypalą.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
Dzwonka a nie dzwonki. Przyprawić, do nagrzanego piekarnika (nie zawijać w folię bo będzie parowany a nie pieczony!) na maks. 200 stopni, ok. 15 minut (trzeba sprawdzać, zależy od grubości kawałka, środek musi zostać taki akurat, jak przepieczecz - mogiła, będzie suchy).

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×