Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Juliette410

Bóle miesiączkowe w 26 tc

Polecane posty

Witam Dzis w nocy miałam lekkie skurcze poraz drugi w tym tygodniu, skurcze podobne do tych miesiaczkowych. Nadmienie , ze zawsze podczas miesiaczki mam skurcze w okolicy krzyza. Prosze powiedzcie mi czy to jest normalne czy panikuje niepotrzebnie??? za tydzien mam wizyte i nie wiem czy sie wstrzymac czy ... Czy któras z Was miała podobnie ? moze ma jakies doswiadczenie w tym temacie i sie podzieli ze mna, bardzo prosze, z gory dziekuje

Ja też jestem teraz w 26 tc. Przy takich skurczach i bolach lekarz kazał brać nospę. Nawet 2 tabletki. Lykasz magnez? Ja biorę 3x2.

Brałam nospe i magnez miesiac temu przez dwa tyg. Tyle lekarz , ale to jeszcze przy innego rodaju dolegliwosciach, W tej chwili nic nie biore, ale wlasnie chyba zaczne , bo zaczynam sie bac:( NIby nie boli mocno ale skurcze to skurcze. A lekar powiedzial Ci ze to normalne na tym etapie????

Ja od mam ciążę zagrożoną. Byłam w szpitalu w 15 tyg z plamieniami i bólem jak na @. Tam mnie lekarz opieprzył że magnezu nie biorę. Od tamtego czasu łykam w takiej dawce. Do tego nospa jak trzeba. Mówił że bóle są normalne i że magnez trzeba brać w ciąży. Najlepszy jest MagneB6 albo Asmag.

Gość gość
Zapytaj położną bezpłatnie można zadać pytanie na takim portalu feminasum.pl zobacz.

Dziekuje za odp, troche sie uspokoiłam po słowach " mówil ze to normalne". Moj lekarz czesto na jakiekolwiek objawy zgłaszane przeze mnie tez mówi ze to normalne , ale i tak panikuje. Ciaza w zasadzie przebiega prawidłowo, 3 tyg temu miałam USG Niunia roziwja sie tak jak powinna, jedyna przykra przygpda to kolka nerkowa. Dlatego peewie kazdy bol tak przezywam. No ale bóle @ pojawily sie pierwszy raz w tym tyg , wiec zaniepoilo mnie, że znowu COś :( Za tydzien mam wizyte zobaczymy co powie, Magnez do tego czasu łykac bede , nie zaszkodzi ;)

Gość gość
To ja ci powiem ze bole miesiaczkowe w ciazy nie sa normalne.skoro nie masz miesiączki to chyba boli tez nie powinno byc???