Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 2257

Czy jeśli podobałaby wam się mężatka, a wy mielibyście żonę...

Polecane posty

Gość 2257

podbijalibyście do niej czy raczej dalibyście sobie z nią spokój? Pytam czysto hipotetycznie także się nie spinajcie.

Gość gość
Jezeli to ma byc tylko zabawa, to lepiej sobie nie komplikowac zycia. Takie sytuacje mozna pozniej slono odchorowac. Jezeli ktoras ze stron ma dzieci, to tym bardziej lepiej sobie darowac, bo nawet jezeli rodzina sie nie rozpadnie, to klotnie trwajace tygodnie lub miesiace zle wplyna na ich zdrowie. Jak bys sie czul gdyby jakis mezczyzna startowal do Twojej zony I probowal rozbic Wasza rodzine dla zaspokojenia jakis swoich potrzeb lub przygody?

Gość gość
zaczyna się niewinnie od rozmów, smiechów chicóchów, komplementów, potem smsy ,maile, kawa , fajnie brzmi i tak zupełnie niewinnie, a potem wymyka się spod kontoli i jest jedno wielkie bagno

Gość 2257
Czyli nawet jeśli by wam się bardzo podobała darowalibyście sobie ją tak widząc ją codziennie unikalibyście jej?

Gość gość
Unikalabym teraz..po fakcie Bo tak nie robiłam I wyszedł romans..

Gość gość
cześć cześć i tyle , choćby skręcało, świadome dążenie do kontaktu prowadzi do bliskości, zażyłości, romansu ,a te kończą się źle nawet jak nie ujrzą światła dziennego ,bo zawsze ktoś cierpi i tęskni

Gość gość
jeśli mi się kobieta podoba czy to znaczy że mam rozbijać rodzinę ? dla jakich powodów ?