Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Brak tchu, kołatanie serca, trzęsące się dłonie.

Polecane posty

Gość gość

Jak w temacie. Od jakiegos czasu zauwazylam u siebie dosc niepokojące objawy. Zaczęło sie od trzeienia i drętwienia rąk, do tego stopnia, ze czasami nie moge utrzymac kubka, czy tez musze polozyc 1,5 roczną corkę na ziemi bo nie mam sily jej utrzymac. Później pojawiły się problemy z oddychaniem, zdarzalo mi sie to od czasu do czasu ale ostatnio odczuwam to codziennie. Ciężko to opisac ale mam wrazenie jakby cos blokowali mi doplyw powietrza w klatce piersiowej i gdy probuje zlapac gleboki oddech mam wrazenie, ze dociera go za malo, ciezko mi sie oddycha, dopiero gdy wumusze ziewnięcie to mam wrazenie jakby ta "blokada" znikala i czuje, ze wreszcie odetchnelam pelna piersia. Ale chwile potem znowu to samo i tak w kółko. Kolejna sprawa ktora meczy mnie od 2 tyg to kolatanie serca - ok 110 uderzen na minute. Chodze jakby pobudzona i poddenerwowana bez powodu. A wystarczy drobny stres to wszystko nasila sie z podwojna sila do tego stopnia, ze musze usiasc bo mam wrazenie, ze zaraz sie przewróce, jakbym tracila sily w konczynach, twarz mrowieje, cala sie trzese. Czy ktos wie co to moze byc ?

Gość gość
Tak potrzeba Ci chłopa . Każda baba bez bolca dostaje peeeerdolyca 🖐️

Gość gość
Wizyte u lekarza mam dopiero za 2 tyg wiec prosze bez durnych odpowiedzi bo dla mnie nie jest to temat do smiechu. Moze ktos mial podobne objawy i ma jakies sugestie

Gość gość
Zacznij łykać magnez, najlepiej taki z B6, w maksymalnej zalecanej dawce, pij herbatkę z melisy. Możesz spróbować Validol - do kupienia w aptece bez recepty.

Gość gość
Kontrolowałaś tarczycę ostatnio?

Gość gość
nie, tarczyca

Gość gość
ja bym też stawiała na nerwicę lub tarczycę. Spóbowałabym z magnezem i witaminami z grupy B