Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy można dopiero po latach odkryć że jest się BI pytanie do facetów

Polecane posty

Gość gość

Czy jeśli wcześniej nigdy nie podobał mi się żaden facet, a teraz jeden nie tylko mi się podoba, ale się w nim chyba ... zakochałem - ale jeśli nadal w żaden (!) sposób nie pociągają mnie inni mężczyźni, to jestem bi, czy jest to jakieś dziwne... zauroczenie? Kobietki, Wy też możecie pisać, co sądzicie na ten temat, ale z tego co wiem, u kobiet seksualność jest bardziej związana z emocjami, u mężczyzn z fizycznością (a fizyczność to też kwestia płci). Więc myślę, że Wy możecie to inaczej odbierać.

Gość gość
dużego masz siusiaka? pyta Jola lat prawie 60

Gość Agnieszka211
Jesteś biseksualny, a co przeszkadza ci to bo mam wrażenie że tak?

Gość gość
wole chłopaków,autor

Gość gość
Zawsze mi się zdawało, że jestem heteroseksualny. Czytałem różne artykuły na ten temat i prawie wszyscy wypowiadający się odkrywali orientację w wieku kilku-kilkunastu lat, a nie po 20. Poza tym naprawdę żaden inny facet mi się w żaden sposób nie podoba. Gdybym naprawdę był bi, chyba powinny mnie pociągać przynajmniej ich ciała?

Gość gość
Gdybym wolał chłopaków, to po co bym pisał tego posta? Wolę dziewczyny, to znaczy wciąż widzę na ulicach mnóstwo kobiet, które mi się podobają, ale zauroczyłem się w facecie i nie rozumiem tego ...

Gość gość
autorze ile masz lat?bo napisales,ze po 20....ale 21 czy 29?bo to wielka roznica.napisz dokladnie wiek.

Gość Agnieszka211
Bycie bi to nic złego musisz to zaakceptować :)

Gość gość
Jestem kobietą, ale odpowiem. Można po latach odkryć swoją seksualność. Owszem, na ogół odkrywa się to w wieku nastu lat. Ale zdarzają się przypadki odkrycia tego znacznie później. Piszę to jako mężatka i matka dwójki dzieci, która w wieku 36 lat zakochała się na zabój w kobiecie, choć wcześniej by jej to nie przyszło do głowy. Też wertowałam net w poszukiwaniu rozwiązania 'problemu' i okazało się, że nie jestem odosobniona. Nie wiem, jak to się stało, nie wiem, kim jestem teraz. Ale to nie ma znaczenia, bo w życiu nie miałabym odwagi na taką rewolucję i żyję dalej swoim dawnym zyciem. Tak, jak u ciebie, ta kobieta jako jedyna poruszyła moje serce, żadna inna tak na mnie nie działała, choć przyznaję, że od tamtego czasu (a było toparę lat temu) inaczej patrzę na kobiety.

Gość gość
Mam 26 lat, więc nie jestem nastolatkiem już od bardzo dawna. gość dziś - O ile wiem - w dużym uproszczeniu, kobiety zakochują się w osobie, która wzbudza w nich emocje; pożądanie seksualne jest pochodną tego stanu. U mężczyzn jest odwrotnie. Tak więc jak najbardziej prawdopodobne jest, że kobieta dopiero po wielu latach odkrywa swój pociąg do kobiet czy też do jednej kobiety. Zaryzykowałbym nawet stwierdzenie, że każda kobieta POTENCJALNIE jest bi. Ale facet? Ja nie patrzę inaczej na facetów! Nawet próbowałem się dopatrzeć choćby śladu pożądania do kogokolwiek innego płci męskiej, poza nim, i nie ma. Nie ruszają mnie. Nie podobają mi się "w tym sensie". Nie pociągają mnie nic a nic.

Gość gość
Skoro "bycie bi to nic złego" to spróbuj być facetem i przyznać się kolegom :P

Gość gość
Ktoś jeszcze coś napisze?

Gość gość
Ale to naturalne, że jak zakochamy się w jednej osobie, to inne nas w tym czasie nie pociągają, bez względu na płeć. Dopiero jak stan zakochania mija, zaczynamy dostrzegać innych

Gość gość
Raczej nie, ponieważ wciąż pociągają mnie (seksualnie) kobiety (nie wszystkie, rzecz jasna). Tyle tylko, że w żadnej z nich nie jestem aktualnie zakochany. Inni mężczyźni (tzn. poza tym jednym) nie pociągają mnie wcale.

Gość gość
no to może ci przejdzie i za rok nie będziesz pamiętał 'incydentu'

Gość gość
Nie ma opcji. Niełatwo się zakochuję i nieczęsto, więc nie zapomnę.

Gość gość
Up. Może wreszcie jakiś facet (bi) się wypowie.

Gość gość
Może dziś.