Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dorotkea

firma wyposazenie gdzie warto

Polecane posty

Gość Dorotkea

Witam, szef zlecił mi przeprowadzenie w firmie wymiany sprzętu tj. komputerów. Oczywiscie mam znalesc tania ofertę i najlepiej na raty, albo kredytowaną. Gdzie opłaca kupić sie sprzęt IT?

Gość Tropppka
najlepiej w jakimś dużym sklepie - i koniecznie negocjuj rabaty, albo raty )%. Zasada jest taka - im więcej kupujesz, tym większe pole manewru do negocjacji

Gość tropicielka88
zamiast brać kredyt możesz też w leasing wziąć. ja brałam w leasing plus na fax i laptopa - decyzja była szybko a raty dosyc niskie ustawili ;) tak z własnego dosiwadczenia myślę, że warto jednak kupic dobry sprzęt - nie mówie, że high classs i segment premium, ale też nie szajs z chin, lepiej dołożyć trochę kasy i kupic cos co będzie działać. w koncu masz skupic się na prowadzeniu firmy a nie na naprawach sprzętu i awariach. trzymam kciuki za Ciebie :*

Ale po co wydawać grubą forsę na telefony czy fax jeśli można to zrobić drogą internetową chociażby dzięki takiej opcji jaką proponuje VoIP Gliwice? http://www.voipgliwice.pl/content/cennik_voip_dodatkowe_uslugi.html Nie inwestujemy w super drogi sprzęt, jedyne co potrzebujemy to dostęp do internetu - dodatkową zaletą jest możliwość skorzystania ze wszystkich funkcji w dowolnym miejscu :)