Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Boże Narodzenie nad morzem ?

Polecane posty

Gość gość

co sądzicie na ten temat ?

Gość gość
Zalezy gdzie, jesli w jakimś cieplym kraju to ok, jak w Polsce to beznadzieja ;)

Gość gość
w polsce

Gość gość
To ja bym nie chciała, nie lubię Polskiego morza, drozyzna, brudno, zimno... Jeszcze latem na weekend można jechac ale na Święta bym nie chciała, zdecydowanie wolałabym góry

Gość gość
ja bym chciała odpocząć w ciszy ,więc myślałam o wsiach turystycznych np karwia a w boże narodzenie w górach to raczej tłoczno :/

Gość gość
Nie wiem czy tłoczno ale na pewno przyjemniejszy klimat niz nad morzem :) jak juz to wolałabym za granica, cena ta sama a chociaż pogoda lepsza i morze ladniejsze

Gość gość
za daleko zagranice jechać na 2 dni podróż jest bardzo męcząca nad polskie morze a co dopiero 1 dzień zajmie podróż i 2 dzień spowrotem a kiedy wypoczynek ?

Gość gość
Nie wiem gdzie mieszkasz i jak daleko masz nad morze ale często taniej jest lecieć samolotem ;) teraz można nawet wyhaczyc promocję na 100zl za bilet ;)

Gość gość
jak polskie, to też bym nie chciała, nawet w lecie, zgadzam się z gość dziś "drożyzna, brudno, zimno", jak ja to mówię, nie stać mnie nad polskie morze, wolę np chorwackie ;)

Gość gość
no napewno popatrze oferty za granice , lecz nie sądze żeby w okresie świąt były tanie bilety mieszkam w łodzi więc nad polskie morze teraz podróż nie zajmuje długo do gdańska mamy autostrade więc to jest kwestia 3-4 godzin