Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Szymonoo

Krzaczaste brwi u 16 letniego chłopaka

Polecane posty

Gość Szymonoo

Witam. Otóż od dłuższego czasu mam problem z dużymi i krzaczastymi brwiami. Jestem chłopakiem i mam 16 lat. Najpierw starałem się to ignorować, lecz niektóre osoby zaczęły mi zwracać na to uwagę. Próbowałem w domu powyrywać je sobie pinceta, wyrwalem włoski łączące brwi lecz nie zmieniło to wiele bo brwi dalej sa krzaczaste i dosc wysokie. Boję się wyrywać włoski by je zwęzić bo nie znam się na tym i boję się że będą wyglądać jeszcze gorzej. Teraz zastanawiam się nad pójściem do kosmetyczki, lecz trochę się boję bo nigdy z nią styczności nie mialem. Nie wiem co powiedzieć, jak nazwać "usługę" którą potrzebuje i ogólnie jak się zachować. Proszę, pomóżcie i doradzcie mi w tej kwestii a także powiedzcie czy wogóle powinienem isc do kosmetyczki. Nie chce wyglądać jak panienka z cieniutkimi kreskami zamiast brwi. To tyle.

Gość gość
Zrobisz jak uwazasz, niektorzy sie z tego smieją a innym sie podoba, zalezy czy ci takie brwi pasuja... Idz po prostu do kosmetyczki, powiedz zeby ci TROCHE je wyregulowala zebys nie mial takich krzaczastych i tyle, zrob to najlepiej przed świętami w grudniu :P w razie gdybys wygladal jak pajac albo bys sie sobie nie podobal to 1) odrosną zanim wrocisz do szkoly 2) nikt nie zauwazy :)