Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dylemat, czy powiedzieć mężowi

Polecane posty

Gość gość

wiem, że nie na temat tego działu, ale lubię szczególnie tu siedzieć. Mój pies był dziś osowiały i zmierzyłam mu temperaturę (oczywiście ma do tego celu swój termometr), wiadomo w jaki sposób się to robi. Termometr włożyłam do etui i odłożyłam na półkę, zapomniałam schować do rzeczy psa. Wrócił mój mąż, i wziął ten sam termometr i zmierzył sobie temperaturę w ustach, bo od kilku dni bierze go przeziębienie. Ja zobaczyłam dopiero jak już go wyjmował i mówił, że ma stan podgorączkowy. Powiedzieć mu, czy przemilczeć? Pies jest odrobaczany, więc nie powinien niczego złapać.

Gość gość
hahahaha prowoooo tygodnia :D

Gość gość
Marne prowo. Cale zycie mialam zwierzeta w domu, ale nigdy nie przyszlo mi nawet na mysl, zeby mierzyc im temperature i wkladac termometr do o***tu. Daj spokoj :(

Gość gość
żadne prowo... serio, nie wiem po prostu czy mu o tym mówić, myślę, ze może skończyć się mało przyjemnie...

Gość gość
heheheh dobre :P Poprawilas mi humor na wieczor :)

Gość gość
każdy weterynarz ci powie, że w przypadku zmiany zachowania psa, należy po pierwsze sprawdzić mu temperaturę.

Gość gość
Pies ma niby swoj wlasny termometr . A maz o tym wiedząc wsadza go do ust...cos ci się nie klei

Gość gość
dobra nie będę nikogo przekonywać, po prostu to zwykły rtęciowy termometr, one raczej wszystkie wyglądają podobnie. Nie chcecie to nie wierzcie. Pa :)

Gość gość
phi ale nędza... od kiedy to dorosły człowiek mierzy sobie temp. w ustach a nie pod pachą?