Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Matki poradźcie mi, czy powinnam się wyprowadzić od rodziców!

Polecane posty

Gość gość

Mieszkam z rodzicami, którzy pomagają mi w opiece nad moim synem. Problem polega na tym, że na naszej ulicy, jest mężczyzna, który odsiadywał karę w więzienie za pedofilię. Zgwałcił wtedy 12 letniego chłopca. Jestem kompletnie załamana, nie wiem co robić! Moi bracia kilka razy grozili mu już ale to nic nie daje. Ja nie jestem w stanie syna nawet wypuścić samego przed dom. Postanowiłam, że znajdę sobie mieszkanie i pracę w innym mieście.

Gość gość
To trza bylo dawac d**y? to sie mieszka z rodzicami hahahahha :D

Gość gość
mysle ze dobrze myslisz chcesz chronic synka, zacznij od znaleziena pracy i jezeli cie stac bedzie to dobry pomysl ale czy sobie sama poradzisz z praca i opieka nad synkiem , wlasnie tak jest ze wapuszczaja pedofilow i dopuki sie nic nie wydarzy nie sa oni nadzorowani,naturalnie kazdy ma prawo do drugiej szansy,powinni ich jakos leczyc w osrodkach specjalnych,po odbyciu samej kary mysle ze Taki sie nie zmieni bez leczenia

Gość gość
A z jakiej racji ty masz uciekać przed pedofilem a nie on przed tobą.

Gość gość
Przesadzasz i panikujesz kobiecino. Wedle twojego rozumowania, każda matka z dzieckiem powinna też się wyprowadzić co nie jest ani realne, ani oczywiste. No... ale masz pretekst żeby nawiać rodzicom z chaty, bo to o to bardziej ci chodzi a tutaj szukasz tylko potwierdzenia ;)