Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy w dzisiejszych czasach jeszcze w ogole komus w UK przyznaja

Polecane posty

Gość gość

Housing benefit I working tax credit ?

Gość gość
owszem, wszystkim, którzy spełniają warunki żeby go dostać

Gość gość
Dla ciebie uku z****** niema

Gość gość
Moze i przyznają, ale czekasz ze 3-4 miesiące, a dadzą na max pół roku ! Nie te czasy !

Gość gość
nic już nie dają! od stycznia 2015 roku wszystkie zasiłki dla imigrantów zostaną zlikwidowane

Gość gość
To s**********e z uk, bo nędzne 6.50 na godz brutto nie starczy na NIC bez zasiłków !!!

Gość gość
to znajdź pracę z wyższą pensją niż 6.50, proste? ja pracuję fizycznie a mam 7,85. też mało ale więcej niz minimum. nie ma housing benefitu, nie mieszkam ze współlokatorami ale z mężem i dzieckiem i jakoś żyję normalnie. No ale nie w Londynie. a mąż zarabia jednak całkiem sporo.

Gość gość
Maz, maz... A gdyby nie maz to co byś mądralo zrobiła ???!?!

Gość gość
Po to ludzie zyja ze soba zeby miec latwiej. Ktos kto jest i byl sam zawsze ginal...

Gość gość
Do roboty beneficiary!!!!!!!!!!!! Przez was Angole nas nie lubią . Tylko łapy wyciągacie zeby miec pare funtów więcej. Narobią bachorow i benefitów chcą, ( bo im sie należy???!) twoj****chory -twój problem!!!!

Gość gość
nie denerwuj się tak, od 2015 koniec benefitów!

Gość gość
Ja ci moge przynać F.uck Y.ou benefit i S.uck My d.ick B.itch credit pasuje.

Gość gość
Poloczki tylko patrza co dostac za afriko. A brac sie za robote to i bedzie co do miski wlozyc. I nawet nie bedzie trzeba mieszkac po kilku w jednym, wynajmowanym mieszkaniu. Jeziu co za patologia, co za kompletny intelektualny marazm. Wyjechac za granice, zeby klepac bide. Alleluja

Gość gość
Jak się skonczya benefity, to gdzie niemoty pojedziecie? Do Polski nie macie po co wracac. Nikt was tez tam nie chce.

Gość gość
to nie ma znaczenie czy ktoś ich chce czy nie mają polskie obywatelstwo i zostaną odprawieni tam skąd przyjechali

Gość gość
I nawet nie trzeba bedzie mieszkac w kilku w jednym mieszkaniu??? Hah, serio? A zarobisz 3000 funtow na miesiac , Sam, zeby Cie bylo na godne zycie stac, a nie dziadowanie ?

Gość gość
Dla ciebie to dziadowanie ok milionerko, ale większość ludzi na tym swiecie niestety żyje za minimum mów co chcesz, i daja radę Człowiekowi tak naprawde mało wystarcza do zycia :)

Gość gość
niedługo ci "ludzie żyjący za minimum" będą musieli się spakować i wrócić do swojej ojczyzny - koniec z utrzymywaniem leserów

Gość gość
Ja mam ok1000 f na miesiąc . Jestem samotna matka z dwójka nastolatków i nie jest nam łatwo , ale ludzie BEZ PRZESADY!! Stac mnie wynajmować domek 3 bed w okolicach Londynu. Bez zbędnych lokatorów. Dojazdy wyżywienie media , to wszystko kosztuje ! I wiem co pisze z własnego doświadczenia a nie z forum. Oczywiście wolałabym mieć 5000f na miesiąc ale to NIEREALNE! Zejdzcie na ziemie.

Gość gość
gość dziś niedługo ci "ludzie żyjący za minimum" będą musieli się spakować i wrócić do swojej ojczyzny - koniec z utrzymywaniem leserów V A ty kim k***a jestes ?

Gość gość
Kim jest? Podatnikiem, ktory placi podatki do budzetu, z ktorego wyplacaja benefity... Chetnych na benefity coraz wiecej, w calais jest ich tysiace, a z europy tez cisna, a podatnik id nadmiaru podatkow juz ledwo zipie...

Gość gość
A i wreszcie agencji pracy i nieruchomosci przestana miec chetnych na byle gowno za miske ryzu. Polacy sie zgadzali pracowac za minimum, bo ich rzad w PL odpowiednio wyszkolil jak zyc na szczawiu i mirabelkach. Niewiele im potrzeba, na co Polakom samochody, domy, wycieczki, normalne zycie... Zycie na kupie z obcymi czy przeludniona rodzina, przecenione parowy to jest zycie...

Gość gość
to od 2015 Polacy maja wracac czy jak? bo nie czaje