Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Chloe12345

Oszuści PKO BP

Polecane posty

Hej, czy miał ktoś z Was problem z pko bp? Ja posiadam tam konto 2,5 roku . Korzystam z debetu. Ostatnio sie nie zorientowałam. Wykorzystałam cały debet. Poczym zabrano mi jakieś prowizje i trochę przekroczyłam Dopuszcalne saldo debetowe. Posiadam regularne wpływy na konto. 10 dni póżniej debet zostal pokryty. Po dwoch dniach zablokowali mi kase!!! Nie miesci sie w glowie jacy ta sa zlodzieje i oszusci...

Gość gość
skąd masz kase studentko?

Gość gość
połykasz czy wypluwasz sponsorowi?

Gość ChIoe12345
Nie mam sponsora, mam własną firme produkcja prezerwatyw

Gość gość
skoro tyle czasu wszystko było dobrze i wyrównali debet to czemu mieli by blokować Ci kasę? mnie nigdy nic takiego nie spotkało. ty napewno w pko bp jestes?

Gość gość
lol, proponuje sie dowiedziec na infolinii o swojej sytuacji a nie pisac na forum takie rzeczy najpierw. tam Ci pomoga.

Gość gość
Jezeli przekroczysz debet to normalne, ze nastepne wyplaty nie beda autoryzowane, tzn. nie otrzymasz pieniedzy z bankomatu. Po wyrownaniu debetu wszystko powinno wrocic do normy, automatycznie, bez interwencji tzn. powinnas miec znowu mozliwosc dysponowania kontem (wyplaty z bankomatow, przelewy, itp.) do granicy przyznanego debetu. jezeli tak nie jest, to bank nie funkcjonuje na europejskim poziomie. Konsekwencja - poinformowac pisemnie, ze w razie powtorzenia problemow zmienisz bank. Dziala cuda, bo kazdy walczy o klientow.

Gość gość
najpierw lepiej sie zapoznac z taryfa oplat i prowizji, gdzie wszystko jest wyjasnione zawsze a potem psioczyc.w

Gość gośćsa
no tak, nie splacic w terminie i wyzywac od oszustów. Mam debet odnawialny w pkobp i jakos jak splacam zgodnie z umowa to mi nie odcieli nigdy pieniedzy. Pretensje mozesz miec tylko do siebie!