Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Lubicie swoje teściowe? nawet te nadgorliwe?

Polecane posty

Gość gość

Bardzo proszę napiszcie,ja swojej nie! bo potrafi na głowę wejść a wnuczka traktuje jak swoje dziecko i woła syneczku do niego! żenada

Gość gość
kochana jak to mówią,nadgorliwość gorsza od faszyzmu! Ja niemam na szczęście :-)

Gość gość
Lubię. Czasami czymś mnie zdenerwuje, ale generalnie jest bardzo ciepłą, miłą, życlziwą osobą i wiem, że mnie kocha i moje dziecko też.

Gość gość
Moja ma w drugą stronę. Mieszka blisko a ma syna gdzieś. Chyba jest zawiedziona że nie jest dziewczynką... jak juz trzy razy do roku sie spotkamy to jest bardzo zdziwiona ze maly od niej ucieka, poprostu jej nie zna. Nie raz probowalam nawiazac z nia jakieś porozumienie niestety bez skutku. To taki typ czlowieka ze nawet swoimi dziećmi sie nie interesuje.

Gość gość
nie lubię (bo zawsze wbije szpilę), ale tego nie okazuję- jestem dla niej miła i uprzejma, jak potrzebuje pomocy, to ją otrzyma, nie migam się od wizyt, nie buntuję męża przeciwko niej i dziecka tez nie będę izolowała

Gość gość
Ja swojej okazuje nie zadowolenie jak mnie coś zdenerwuje ona by chciała wszystko wiedzieć co u nas! co do dziecka to ją ograniczamy nie trzymała dziecka dłużej niż pół godziny ;-) a dlatego że jaby mogła to by go zabrała do siebie za takie zachowanie właśnie, ja bedąc tesciową bym się krępowała i zapytała a nie wydzierała z rąk jak lalke!

Gość gość
Nie. Toleruję ją ze względu na męża.

Gość gość
Ja swoja lubie ale wkurza mnie niemiłosiernie, a juz najbardziej to że jak się dowiedziala ze jestem w ciąży to zaraz na Fb zaczela oglaszac bez mojej zgody. Dowiedzialam się o tym od kolezanki bo h fejsa nie mam i nie bylam swiadoma ze juz cala rodzina wie w 6 tyg.

Gość gość
Moja ma też nie równo pod sufitem! Ona wie wszystko najlepiej, dziwaczka!!!

Gość gość
Moja nadgorliwa nie jest, ale jest fałszywa i nieszczera i jej NIE LUBIĘ!!!!

Gość gość
ja swoja nawet lubie choc kiedys jakos bardziej. teraz wydaje mi sie ze faworyzuje pierwszego wnuczka od najstarszego syna i jego żone, nie moge narzekac bo nam pomaga i wogole jest zazwyczaj miła ale czasami odczuwam ze woli wnuczka niz moja córke i pierwszą synowa...

Gość gość
gość dziś jestes zwyczajnie zazdrosna. A mi moja tesciowa jest obojetna.

Gość gość
Lubię swoją teściową, to fajna babka i wiem, ze ona tez mnie lubi :) synka oczywiście ubóstwiają wszyscy dziadkowie, zarówno ze strony męża jak i mojej ;)

Gość gość
Wiesz ja też czuje i widze że teście wolą synową od starszego brata męża,ta przyjedzie 2 razy w roku z córeczką pomamusiuje i poudaje kochaną i iest wielbiona a ja czarna owca bo se nie daje w kasze dmuchać i mówie jak mi coś nie pasi :-(