Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kicia1233

zmarszczki i cienie

Polecane posty

mam 20 lat i widoczne zmarszczki pod oczami , tak samo i zielone cienie pod oczami!podejrzewam ze zmarszczki pojawily sie ze wzgledu czestego mrużenia oczu,bo uparcie nie chcialam nosic okularow.jak nakladam podklad lub korektor pod oczy sa jeszcze bardziej widoczne :( ratunku!co mam robic?! kupilam sobie masc pod oczy z flos lek ale nic nie daje. pomozcie.moze jakis kwas hialuronowy czy cos?doradzcie..

Gość dracea
To może lepiej udać się do specjalisty, jeśli to dla Ciebie tak duży problem. Mam trochę więcej od Ciebie lat i zrobiły mi się zmarszczki przy oczach, próbowałam kremów ale efekt był mizerny, zdecydowałam się na mezoterapię w centrum laseroterapii, efekt super :) i wydaje mi się, że odjął mi lat, może Tobie doradzą coś innego.

Gość elza0
A to nie możesz soczewek nosić? Moim zdaniem to brakuje Ci magnezu stąd te sińce. A na zmarszczki to powinnaś stosować odpowiedni krem pod oczy jak na przykład beepure. Ale pamiętaj o nawadnianiu się ;) ja wcześniej miałam problemy z tym, żeby napić się te 2 litry wody, ale z czasem się przyzwyczaiłam :).