Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 go艣膰

Chce sie powiesic

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰

Moj przyjaciel mowi mi ze naszemu pokoleniu od dobrobytu sie w d***e poprzewracalo (mam 17 lat). Obawiam sie ze ma racje. Nie wiem co sie ze mna dzieje. Jestem wiecznie rozdrazniona, codziennie mysle o samobojstwie aby zakonczyc ten smieszny bezsens, musze jeszcze tylko kupic sznur. Jestem brzydka, nie chce mi sie uczyc ani zyc, zakochalam sie w kims ale to zalosne bo jestem tak brzydka ze wycinam siebie ze zdjec jesli sa wywolane. Kurwa do d**y jest to zycie nie mozna miec czego sie chce. Najlepiej lubie lezec w calkiem ciemnym pokoju. Ktos jeszcze sie tak czuje? Chce ktos pogadac o tym moze?

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
s膮 lepsze sposoby samob贸jstwa

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
a umiesz dobra膰 obiekt do twojej wagi oraz lin臋 by si臋 nie zerwa艂a?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
po偶yczy膰 sznurek?:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Czytalam juz o tym, o rodzaju petli itd. Jak juz kupie sznur to zrobie obliczenia.

Udost臋pnij ten post

Po co si臋 tak od razu za艂amywa膰? Nie masz czym. Ludzie s膮 w gorszych sytuacjach i jako艣 sobie radz膮. Trzeba znale藕膰 w sobie jak膮艣 energi臋 do 偶ycia, do dzia艂ania. Masz dopiero 17 lat. Jeszcze wszystko przed Tob膮. Mo偶esz wiele dobrego zrobi膰. Zapisz si臋 na wolontariat do domu dziecka albo do domu starc贸w. Najlepiej do domu starc贸w... Od razu poczujesz si臋 potrzebna i kochana. Wiem z w艂asnego do艣wiadczenia.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
nie s艂uchaj tych g艂upot, po co masz si臋 m臋czy膰 za du偶o nieudacznik贸w chodzi po tym 艣wiecie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Szybko odpowiadacie. W sumie kurde wlasnie mam dobre zycie ale nie wiem co jest, dlaczego czuje sie jakby ono bylo o kant d**y potrzec. Zawsze.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ka偶dy , ale to ka偶dy maj膮c tyle lat co ty,mia艂 takie rozterki . W tym wieku nie akceptujemy swojego wygl膮du , mamy problemy sercowe. Nie martw sie, wszystko u艂o偶y sie w swoim czasie.

Udost臋pnij ten post

Nie my艣l tak. To tylko przej艣ciowy okres w Twoim 偶yciu. I to chyba nie najlepszy pomys艂, 偶eby pisa膰 o tym na forum bo zleci si臋 banda idiot贸w i jeszcze bardziej Ci臋 zdo艂uj膮.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Do dzie艂a :D! !!!! Napisz pozdrowienia z piek艂a. No bo nie wiem czy pami臋tasz zgodnie z nasz膮 religi膮 samob贸jcy nie trafiaj膮 do nieba :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Dzieki. Moze se jakos dam rade.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
nie my艣l o 艣mierci. napij si臋 piwa i po艂贸偶 si臋 spa膰. jutro inaczej b臋dziesz patrze膰 na 艣wiat,bo nie wiesz co przyniesie ci jutrzejszy poranek

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
No w sumie racja. Ale po prostu musialam to komus powiedziec, a na tych co doluja i tak nie zwracam uwagi bo wiem ze to debile. Zobaczymy jak bedzie. Dzieki w kazdym razie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Takie problemy to sobie w d**e wsad藕. A r贸b co chcesz, kogo to obchodzi? Ludzie s膮 w gorszych sytuacjach i nie narzekaj膮

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
A wiesz jak boli duszenie si臋 przez kilka minut?? Posikasz si臋 i mo偶esz nawet kup臋 zrobi膰 bo zwieracze a偶 puszczaj膮. Radz臋 to przemy艣le膰. Nie chcia艂abym by膰 na miejscu twojej rodziny znajduj膮cej ci臋 takiej posranej i dyndajacej i 艣mierdz膮cej, z wybaluszonymi 艣lepiami bo wtedy te偶 ga艂ki oczne a偶 cz臋sto wychodz膮 z oczodolow. Ka偶dy w tym momencie na pewno z wisielcow 偶a艂uje tego b贸lu ale wtedy jest ju偶 za p贸藕no.,, Nsjlpiej we藕 jak膮艣 fajn膮 ksi膮偶k臋 i poczytaj Bo chyba brak ci zainteresowa艅 i rozumu.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Nie, nie czuje si臋 tak, ale wiem co przezywasz, bo mia艂am taki okres w 偶yciu gdzie wszystko przedstawia艂o mi si臋 tylko w czarnych barwach. Teraz wiem, ze tamten okres by艂 z艂y ale my艣li, kt贸re mi towarzyszy艂y by艂y b艂臋dne. Czarne niczym moje tamtejsze 偶ycie, by艂am samotna:( przyjaciele mnie zdradzili, z艂e szlo mi w szkole, wiec si臋 ode mnie odwr贸cili. W domu wieczne k艂贸tnie cz臋sto przez alkohol. Ja by艂am czysta pod tym wzgl臋dem, nie pi艂am i brzydzili mnie ci co to robili, a my艣l ze mam ich pod jednym dachem sprawia艂, ze cierpia艂am bardziej, na dodatek ci臋偶ko si臋 rozchorowa艂am. Jednak jaka艣 iskierka zap艂on臋艂a w moim 偶yciu, dala mi nadzieje i ch臋膰 do 偶ycia, sta艂o si臋 to i nagle co艣 otwar艂o mi oczy, jeste艣my tym co sami tworzymy, pomy艣la艂am. Zacz臋艂am pomaga膰 w domu, rodzina mniej si臋 k艂贸ci艂a, a偶 stali艣my si臋 prawie zgodni, cho膰 dawne urazy jednak zostawi艂y blizny. Odnowi艂am przyja藕nie, te kt贸re by艂y tego warte reszt臋 odrzuci艂am, znalaz艂am nowych przyjaci贸艂 i znajomych, ch艂opaka dzi艣 ju偶 narzeczonego, poradzi艂am sobie w szkole, pomogli mi nauczyciele. Posz艂am uczy膰 si臋 dalej. Dzi艣 mam dla kogo 偶y膰, dbam o rodzic贸w i zwi膮zek oraz o swojego zwierzaka. To dzi臋ki temu, ze zacz臋艂am si臋 interesowa膰 tym co si臋 dzieje w oko艂o mnie, a nie tylko my艣la艂am jaka to ja biedna, dzi艣 ciesze si臋 ka偶dym dniem:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Prze艣le ci taki drucik dobry, podaj adres. Moja siostra si臋 skutecznie i szybko na nim powiesi艂a w zesz艂ym miesi膮cu :( ja j膮 znalaz艂am :( jest co艣 w tum co pisze osobappowy偶ej :((

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
proponuje samospalenie po co rodzin臋 kosztami pogrzebu obarcza膰 ty egoistyczna wariatko

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Nie p*****l g艂upot dzi艣 w ten w艂a艣nie spos贸b samob贸jstwo pope艂ni艂 ojciec mojego przyjaciela. Zwr贸膰 si臋 o pomoc, na pewno jest wiele os贸b, kt贸re czeka, 偶eby Ci pom贸c. Nie b膮d藕 egoistka

Udost臋pnij ten post

Ooo tak zgadzam si臋 - dobra ksi膮偶ka na pewno te偶 pomo偶e:) Pozwala si臋 oderwa膰 od rzeczywisto艣ci. Warto spr贸bowa膰. Z czasem wszystko si臋 u艂o偶y. Nie tra膰 wiary w siebie. To na pewno tylko przej艣ciowa sytuacja... Zawsze jak jest 藕le to nied艂ugo na pewno b臋dzie lepiej:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Nie martw si臋. B臋dzie jeszcze gorzej gowniaro. 呕ycie jest ci臋偶kie. Ale ty i tak nadal b臋dziesz w艣r贸d nas nieudacznikow :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ale z co niekt贸rych t臋pe dzidy. Po co piszecie takie bzdury, co? Dziewczyna ma problem a wy zamiast pomoc piszecie po pierd贸艂ki. Leczcie si臋 durne trolice.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
nie wahaj si臋 powie艣 si臋

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 misskrasnali
jak czlowiek wchodzi w doroslosc to sie mu odechciewa zyc. Znam to uczucie. Tyle, ze ja zaczelam wtedy pracowac, udalo mi sie miec prace. Ogolnie doroslosc jest do de, ale trzeba zacisnac zeby i jakos walczyc o siebie. ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
pewnie ju偶 to zrobi艂a :P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Up

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Terz chce, zaczynam czezwiec. Teraz mysle czy nie pociac sie,miska klowo wyrka zeby nienawmiecic. Zal mi tych, jeszcze pol paczki fajek. Do rana dam rady kurde

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Autorko 偶yjesz jeszcze?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
bo dobrobyt nie jest sensem zycia "life begins at the edge of the comfort zone"

Udost臋pnij ten post