Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wkrwiają mnie firmy MLM wysadziłbym ich w powietrze

Polecane posty

Gość gość

tych popiertolonych durni z jakimiś wypranymi mózgami i gęb pełnych frazesów, cytatów, ideologii " w zyciu moża wszystko - wystarczy że chcesz" "bądź zwycięzcą" po takich gadaniach wziąłbym związał tego kogoś i w*****ał w du/pe sztucznym murzyńskim fajfusem aż by się posrał

Gość gość
Japa śmieciu

Gość gość
chcesz do japy ? ok , powoli

Zgadzam się, to są niezłe świry. Tak właściwie to jest mi ich szkoda, bo są naiwni i zdesperowani bo jestem przekonany, że w przeciwnym razie nigdy nie weszliby w takie gowno ;) A najzabawniejsze w tym wszystkim jest to, że ci byznesmeni walczą z wyimaginowanym wrogiem - złym etatem ;) Ludziom, którzy pracują po kilkanaście lat na tymże etacie wmawiają, że są nieszczęśliwi i wyzyskiwani :D

@ @ @ Japa śmieciu @ @ @ Prawda w oczy kole tępy mlm-owski pachołku? Zapchaj sobie japę tandetnymi kosmetykami z MLM :)

Gość anty el camillo
patrzcie kogo tu przywiodło, tego przygłupa el camillo :D , co tematy w dziale o pracy ci sie skończyły to szukasz szczęścia na ogólnym, ośle

To ty zakomleksiony pedale z MLM za mną tu przylazłeś :) Tobie chyba pomysły się skończyły na reklamowanie tych pseudo biznesów, że teraz tu się udzielasz. Spadaj naciągaczu, nic tu po tobie :)