Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dignirer21

Prosze o rade Brat i jego związek z córeczką mamusi 6 lat starszą.

Polecane posty

Gość Dignirer21

Prosze was o rade nie wiem co zobić. Brat jest od 2 lat w związku ze starszą o 6 lat córeczką mamósi. Jest to jego pierwsza dziewczna nie jest ładna ani fajna. Jest to baba typowo roszczeniowa nie zwraca sie do niego z szacunkiem i pod telefonem mamusi która do niej dzwoni rano jak wstaje i na wieczur jak idą spać jest 24h do dyspozycji mamusi. Dziewczna jest mega wredna i malo kumata. Ich jedynym wspólnym tematem jest gotowanie. Widze jak go osacza i szantażuje ślubem :| A przecież miłości nie można wymagać albo jest albo nie poprawcie mnie jak sie myle. Traktuje go troche jak dziecko. Jesteśmy z biednej rodziny gdzie okazywanie uczuć nie istniało. Widze ten jej brak szacunku i te jej rozkazy.Ona pracuje dorywczo a on kiedyś zarabiał ponad 3 tys teraz ledwo wiąże koniec z końcem bo to ona wybiera droge jego kariery steruje nim. Facet jest okretem i zawsze on powinien wiedzieć co i jak. Ale do rzeczy nie mieszałem sie do jego spraw ale chyba musze z nim pogadać zanim sprawy zajdom za daleko. Ale nie wiem jak?I czym mam do tego prawo. Najgorszy jest ten brak szacunku rodzice nas nie szanowali a teraz on idzie w to samo bagno.

Gość gość
Miał ktoś podobną sytuacje??

Gość gość
Porozmawiaj z nim szczerze jak to z boku wygląda, spytaj czy jest szczęśliwy, powiedz, ze zasługuje na kogoś lepszego i na lepsze traktowanie... To jego życie k jego wybory ale tyle mozesz zrobić, moze przemyśli sprawę albo zwierzy Ci się z tego jak w jego ocenie wygląda sprawa...

Gość gość
Mała nie "upaj" tutaj ;) Twój brat jest dorosły ? Nie zajmuj się jego życiem Zajmij się sobą Tyle w temacie