Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

facet ciągłe myślenie o seksie

Polecane posty

Gość gość

czy wasi faceci też ciągle myślą o seksie? jak to jest bo już nie wiem czy mój jest normalny czy nie ...

Gość gość
prosze o wypowiedzi

Gość gość
jest normalny.

Gość gość
Mój myśli ciągle o praniu, gotowaniu i co się stanie w kolejnym odcinku Mody na Sukces

Gość gość
hehe ale serio się pytam...niby mówi coś o rodzinie dzieciach itd ale ciągle są podteksty seksualne i ja już się zastanawiam czy on może tylko dla seksu ze mną jest ...

to zależy miałam już chyba każdy typ- jeden myślał ciągle i z nim miałam najlepszy seks, dla drugiego seks mógł nie istnieć, co akurat dla mnie było już dziwne :O pomijając, że bardzo marnej jakości był ten seks :O no i reszta raczej taka umiarkowana ;) czyli często gęsto, ale nie bez przerwy ;) co to znaczy ciągle w twoim przypadku? ;) bo w moim to było naprawdę ciągle- oglądamy coś on o seksie, idziemy gdzieś o seksie, sluchamy czegos- seks i tak w kółko ...:P to był chyba najbardziej instensywny seksualnie okres w moim zyciu :P;) albo jeden z intensywniejszych ;)

Gość gość
Widocznie jesteś dobra w łóżku. Połykasz?

Dziewczyno, Ty zacznij się martwić dopiero wtedy kiedy on przestanie o tym seksie myśleć ;)

Gość gość
ja chce takiego faceta, zboczonego z ktorym bede mogla sie ciagle pieprzyc :D za takiego wyjde za maz nawet i bede wierna suka ;)

Gość gość
Każda tak mówi przed ślubem

Gość gość
a ile jesteście razem?? mój ex był taki ze non stop tylko o jednym, gdy zaczelismy się spotykać to kochać się chciał 3 razy dziennie a oprócz tego budził mnie w srodku nocy na seks. Po pewnym czasie zaczęło mnie to wkurzać.

a ja uczciwie powiem z doświadczenia, że wolę cierpiec na nadmiar seksu :D niż jego brak :O a przerabiałam typy niemalże od seksoholika (tu nieco przesadzam) po aseksualnego typa (tu niemal nie przesadzam:O)

Gość gość
sweet dream Nie zgadzam się z tobą, byłam z takim facetem co to albo oglądał przy mnie p****le, ciagle się dobierał, zamiast pocałować czy przytulić w ciągu dnia to myślał tylko o ostrym bzykanku, budził mnie w ciągu nocy bo JEMU się zachciało. I wiesz co?wytrzymałam tak ponad rok, to była katorga. Z czasem miałam tego wszystkiego dosyć, czułam się jak jakas prostytutka tylko do bzykania. Zastanawialam się tak jak autorka czy on mnie w gole kocha.

Gość gość
miałam faceta, który mnie zmuszał do seksu - zosawiłam go, ale zburzonego ego seksualnego nie dało sie tak łatwo zbudwać, ale udało sie. Ja by m się martwiła gyby mój facet w ogóle nie myslał o seksie, a tak.... podteksty erotyczne? czasem ja mam ich więcej niż mój partner :D to świetna zabawa i zawsze jakies urozmaicenie szarej jesiennej chandry... aautorko więcej luzu, zobaczysz jakie jest to fajne...

Gość gość
mojemu wystarczy raz na 2 dni. jest to normalne? pytam się go, czy chce się kochać więcej, odpowiada że mu starczy, ale ma duże zapotrzebowanie na tulenie się! i zawsze ma erekcje gdy się tulimy, bez tulenia jest mu smutno! normalne?

Gość gość25
ja tez o nim ciagle mysle, to chyba normalne

Gość gość25
ja tez o nim ciagle mysle, to chyba normalne