Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dddddmmxxxdoc

SEN proszę o pomoc w INTERPRETACJi

Polecane posty

Gość dddddmmxxxdoc

Cześć, pisze z prosbą o podpowiedz w interpretacji snów, jakie miałem podczas 2 ostatnich nocy. sen 1) byłem w szkole ( choć liceum skończyłem 3 lata temu) , w tym śnie chodziłem do klasy ze wszystkimi moimi bliższymi znajomymi, choć w realu wcale tak nie bylo. Różne szkoły, a nawet inne roczniki . Cały sen miał miejsce w szkole i nie byłoby w tym nic nadzwyczajnego gdyby nie to , że co jakiś czas , za rogiem , za oknem pojawiała się czarna postać w kapturze, nie jestem w stanie przypomniec sobie twarzy albo jej nie miala albo byla bardzo straszna. przykładowo rozmawialem z kolegą, a tuż za nim przeszła ta postać. I tak cały sen. Drugi sen był jeszcze dziwniejszy. Następna noc. Znalazłem się w pewnej miejscowosci do ktorej co roku od dziecinstwa jezdze na wakacje. Byla ze mna moja dziewczyna, dla ktorej zresztą ta miejscowosc też nie jest obca. I nagle uswiadomilem sobie , ze to jest sen i moge wszystko. To było bardzo dziwne uczucie, jakbym miał świadomość tego, że jestem we śnie. Wzbiłem się w powietrze i zacząłem nad nią latać. Ona się poplakala , że nie może latać tak jak ja. stala na ziemi i płakala, za nią był las , bardzo ciemny, szary pomimo i zza drzew znów zobaczyłem tą czarną postać. Zacząłem spadać i nagle Obudziłem się , spojrzałem na zegarek godz 3:03 , byłem trochę przestraszony , przykrylem sie koldrą i po chwili zasnąłem dalej. Kontynuacja wątku. Znów to samo miejsce, ja i moja dziewczyna. Tym razem stałem na przeciwko niej a ona wciąż płakała i pytam jej dlaczego płacze , nie odpowiadala tylko dalej płakała i znów zobaczyłem tą czarną postać. Dalej nie pamietam. Chyba już nic mi się nie śniło..

Gość gość
ja kiedyś słyszałam, że jak śni się placzaca dziewczyna to jest to zapowiedź ciąży, ale nie wiem ile w tym zawartej jest prawdy :)

Gość gość
a praktykujesz lub praktykowales cos co ma zwiazek ze zła moca ? wywolywales duchy albo czytasz jakies zwiazane z tematem predzej czy pozniej zlo interesuje sie tymi co interesuja sie zlem

Gość gość
Sny jeśli mają już jakieś znaczenie to tylko w poznaniu siebie, krótko mówiąc w psychoanalizie