Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marika25333232

8 leni związek zdrady

Polecane posty

Gość Marika25333232

Pomożcie mi , nie wiem co mam zrobić.. jestem 8 lat z chłopakiem poznalismy sie jak on miał 16 a ja 17. Teraz mamy po 24, i 25 lat. Zdradził mnie w wieku 18 lat jak był w anglii, teraz sprawdziłam jego telefon i zobaczyłam ze znowu mnie zdradził z kobieta 37 letnią... nie wiem co mam zrobić kocham go.. ale boje się ze bedzie mnie zdradzał co jakis czas.. staram sie mu dać wszystko żeby nic nie robił.. nie wiem czy mu wybaczyć czy go zostawić.. on nawet nie chce mi dac telefonu wszystko ukrywa.. mówi ze to nic nie znaczyło ale ja nie wiem nie mam sie kogo poradzić.. proszę

Gość gość
Kobieto kopnij do w d**e !! Lata sobie zmarnujesz i będziesz potem żałować nie można żyć z kimś kto cie zdradza.ja bym nie wybaczyła za chiny ludowe. W końcu znów się zakochasz a ten ktoś ci to odwzajemni.Gdyby cie kochał to by cię nie zdradzal

Gość gość
Dziewczyno szanuj się! On Cie 2 razy zdradzil, rozum Ci podpowiada by go zostawic i zrob to. On juz bedzie zdradzal, raz sie nie nauczył i sie juz niestety nie nauczy. Zmarnujesz sobie zycie przy nim.