Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nienormalni ludzie

Polecane posty

Gość gość

mieszkam w p*******m otoczeniu. Jest sobota, 9 rano, ubijam kotlety, najpierw stukanie w rure id gazu, za 3 min pukanie do drzwi. "pani jakis remont robi czy co?" "nie kotlety tluke" "dla oolku wojska?" "droga pani, cisza nocna sie skonczyla, wolnosc timku w swoim domku" a jak ona 2 tyg temu walila tluczkiem w niedxiele to jest ok. Jak jakks buc codziennie po 3 godz wiertara udarowa nawala, to orzeciez nic sie nie dzieje. Maz jezdzi sam dostawczym, i jakis oajac zaczepil go, zeby auto przeparkowal, bo mu jego auto zaslania i ktos je moze okrasc. Czy to ja jestem nienormalna, czy czas pakowac manatki, bo znalazlam sie wsrod wariatow?

Gość gość
Przepraszam za te literowki, ale tak mnje ta baba wkurzyla, ze mi cisnienie skoczylo :-o

Gość gość
a jak męża nie ma w domu to Ty kotku sprowadzasz sobie kolegów na seks?

Gość gość
a nie umiesz tych kotletów ciszej tłuc? Sa na to sposoby . ja się wcale nie dziwię sąsiadce A ci z dostawczakami to powinni parkować na parkingach strzeżonych a nie ludziom pod blokami. Nie byłabym zdziwiona gdyby sąsiedzi zaczęli wam spuszczać powietrze z kół Widać ze to jakieś buroki ze wsi co oszczędzają na wszystkim co się da

Gość gość
Wyciszylam kotlety na maksa, podlozylam scierke pid deske, ale przeciez to jest walenie tluczkiem w mieso na desce, nie ma sily zeby nie halasowalo. Przeciez nie robilam tego pi zlosci, kazdy ma prawo zrobic sobie obiad. Tym bardziej ze 2 tyg temu ona robila to samo, tyle ze w niedziele, nie odezwalam sie. Mialam jej zabronic robienia kotletow, bo przeszkadza mi tluczenie? A dostawczak stoi na parkingu strzezonym pod moim domem. Mam do tego takie samo prawo jak kazdy inny mieszkaniec bloku. A gdyby parking byl od strony po ktorej on nie ma okien, kogo by oskarzal? Przeciez to chore!

Gość gość
Powinnaś poczekać do 10tej z tym tłuczeniem. Przepisy to jedno, kultura osobista-drugie. Dlaczego narzekasz na sąsiadów? Jesteś taka sama jak oni:D

Gość gość
Ale ja nie pukam do nich bo mi ich kotlety przeszkadzaja. Dlaczego mialabym czekac do 10? Ona nie musiala... :-D tu wlasnie nie chodzi o te kotlety, chodzi o to ze robi to samo, a przylazi z pretensjami.

hahaha,nastepnym razem " tlucz" na klatce schodowej;))Po co Maja dzwonic do drzwi:)))Zartuje

Gość gość
A zebys wiedziala, ze mialam ochote wyjsc na klatke i zaczac walic miotla po drzwiach udajac ze zamiatam.

Gość gość
No dobra. Co innego trochę się szumić w środku dnia , co z tego że niedziela, cały dzień wtedy śpisz??? Oczywiście rozumiem, że to przeszkadza, ale wiercenie jest o normalnej porse i nic z tym zrobić nie możesz. Ubijanie kotletów o tej godzinie w sobotę to za bardzo nie można tego tłumaczyć. Bo to za wczesna godzina i ludzie mogą spać.

Gość gość
hahahaha sfrustrowane zbiedzone kredyciki. hahahahaha mają problemy. hahahaha komornik niebawem was wszystkich pogodzi hahahahaha lamusy.