Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wisnia870

wzdecia czy twardnienie brzucha?

Polecane posty

Gość wisnia870

Czesc :) rozpoczal mi sie 17tc i zaczely sie problemy :/ brzuch zaczal mi ciazyc w dol, mam wrazenie, ze wazy ze 100kg, dodatkowo nie za bardzo moge siedziec, bo ten brzuch tak jakby blokuje mi mozliwosc siedzenia. Blagam poratujcie, bo nie wiem czy to wzdecia czy brzuch twardnieje ;( wizyta u gin dopiero w srode i nie wiem czy na spokojnie czekać czy sie martwić i starac sie dostac do lekarza jak najszybciej?

Gość gość
A masz juz spory brzuszek w tym tym tygodniu ?? Mysle, ze zatwardzenie bys rozpoznala, jezeli to "nowe" uczucie to nie beda to wdecia. Ja czulam brzuszek na dole w 24 tc, ciagnal w dol i okazalo sie, ze mam skracajaca sie szyjke macicy ale byc moze po prostu rosnie Ci brzuszek i stad to uczucie. Jezeli nie masz boli i plamien to ja bym zaczekala ale jezeli sie boisz to po prostu,pojedz na izbe przyjec do szpitala. Maja obowiazek Cie zbadac

Gość wisnia870
Brzuszek jest- nie duzy i nie maly, ale juz widoczny- na pewno przy pierwszej ciazy byl mniejszy. Plamien nie mam, czasami delikatne bole brzucha. Nie chce robic z siebie paranoiczki, wiec chyba poczekam do pon i bede starala sie dostac do swojego lekarza :(