Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość martaa98988

prosze o pomoc nie mam juz siły

Polecane posty

Gość martaa98988

Pomożcie mi , nie wiem co mam zrobić.. jestem 8 lat z chłopakiem poznalismy sie jak on miał 16 a ja 17. Teraz mamy po 24, i 25 lat. Zdradził mnie w wieku 18 lat jak był w anglii, teraz sprawdziłam jego telefon i zobaczyłam ze znowu mnie zdradził z kobieta 37 letnią... nie wiem co mam zrobić kocham go.. ale boje się ze bedzie mnie zdradzał co jakis czas.. staram sie mu dać wszystko żeby nic nie robił.. nie wiem czy mu wybaczyć czy go zostawić.. on nawet nie chce mi dac telefonu wszystko ukrywa.. mówi ze to nic nie znaczyło ale ja nie wiem nie mam sie kogo poradzić.. proszę

Gość gość
oczywiscie, ze masz go zostawic, przez caaaale zycie bedzie Cie zdradzal kobieto, zero szacunku do Ciebie ma, a Ty sie jeszcze pytasz

Gość gość
Jak ktoś zdradzi choć raz, to zawsze będzie zdradzał, taka natura i nic z tym nie zrobisz, choćbyś spełniała każdą zachciankę.

Gość gość
A co mu wybaczać skoro on nie uważa tego za przewinienie, nie przeprasza i nie zmienia się. Chcesz mu zaocznie wybaczyć?

Gość gość
g****o prawda, że jak ktoś raz zdradzi to już zawsze tak będzie robił. bierzecie wspaniałych mężczyzn za mężów a potem piszecie, że się zmienili i macie już dość. tak może się stać z każdym człowiekiem. czasem się zdarza że gość zdradzi a potem widzi że to jest nic w porównaniu do tego co może stracić przez to. ale ważne jest to co się po tym dzieje. tak jak ktoś napisał: jak nie ma poprawy, nie mam żalu, nie ma zadość uczynienia, nie ma wstydu i dalej tak postępuje, to faktycznie nie ma co liczyć na szczęśliwe zakończenie. raz mu wybaczyłaś, wystarczy. pokazałaś wspaniałomyślność, chęć ratowania związku, pokazałaś jak bardzo go kochasz, a on tą twoją miłością podtarł se tyłek. nie bądź naiwna dziewczyno. jak nie chcesz cierpieć do końca, życia to pożegnaj się z nim. ale decyzja należy do ciebie.

Gość gość
Jezu, podziwiam i jednocześnie hejtuje takie kobiety, kochacie, ale wybaczacie wszystko swoim parterom/mężom łudząc się, że gnojek się zmieni - przykro mi, ale się nie zmieni, taki typ, masakra jakaś...dziewczyny, drogie Panie, miejcie do siebie szacunek ! błagam, niech wygra zdrowy rozsadek, ja to bym takiego pogoniła w diabły.

Gość gość
Od najpiękniejszych lat młodości uwiązać się do zdradzającego gnojka, to istne mistrzostwo :D :D :D :D cóż, niektórzy ludzie lubią sobie upierdolić życie :)

Gość gość
"drogie Panie, miejcie do siebie szacunek ! błagam, niech wygra zdrowy rozsadek, ja to bym takiego pogoniła w diabły." x Po co je namawiać do zmiany przyzwyczajeń, skoro tak lubią, to niech sobie tak żyją. Mnie to raczej śmieszy, że są takie osoby, co się lubią zadowalać ochłapami- ich wybór :)

Gość gość
gosc 15,46 ma racje , a ty jakas glupia jestes jak nie wiesz co zrobic kopa w d**e i tyle

Gość gość
Jak to nie wiesz co masz robić? Wyluzuj dziewczyno i poszukaj takiego dla którego będziesz całym swiatem a nie tylko dodatkiem do jego życia.