Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Serminka

Jakie prezenty na święta dla dziesięciolatka?

Polecane posty

Gość Serminka

Zastanawiamy się , co kupić naszemu synkowi na święta. Bardzo lubi się bawić klockami lego, ale ma ich pełno, nie wiem czy to juz nie za dużo. Lubi gry umysłowe, ale nie przeciążające, czyli nie takie, gdzie trzeba dużo myśleć, tylko takie gdzie potrzebna jest wyobraźnia, np. właśnie klocki lego albo puzzle(ale 3d, albo wieloelementarne). Nie lubi się uczyć, pisać, czytać i liczyć, chciałabym kupić mu coś sensownego, dopasowanego do wieku i spełniające zasadę nauka+zabawa. Dodam, że ma on już MAGIC JINNA, SKACZĄCE MAŁPKI, QWIZ O ŻYCIU, SCRABLLE, MONOPOLY, itd. Pomóżcie-pozdrawiam.

Gość gość
Ja kupuje Monopol z planszą Gdańska .

Gość gość
Ja kupuje Monopol z planszą Gdańska ten nowy i moze jeszcze PRL .

Gość gość
Może sekrety elektroniki. Mój syn (8 lat) uwielbia się tym bawić. Twojemu też może się spodobać, bo zabawki mają te same :)

Gość gość
O to fajne jest moj to dawno juz sie tym nie bawi za to 4 latek chetnie ,sam sobie zlozy zrobi wiatrak czy radio.

może jaką grę planszową? zawsze może zaprosić sobie kolegów ze szkoły i będą mieli fajne zajęcie. Plusem będzie zrezygnowanie z gier komputerowych :)

Gość gość
nasz tez lubi grac, ma oczywiscie wyznaczony tylko czas kiedy w tyg moze. W kazdym razie od zakupu xbox kinect widze pewne plusy. dzieci graja w gry ruchome typu rozne sporty i dzieki temu maja wiecej ruchu. Poza tym ubaw zawsze jest przy tym bp tatus tez gra;-)

Gość gość
Dokładnie fajne gry planszowe są na lata ja dlatego kupuje te gry ,teraz synowi kupiłam ot sobie na poczcie 2 gryz Quiz Europy i Polski fajne ciekawe pytanie ,to z mężem sobie też zagraliśmy .

Gość Serminka
Dziękuję wszystkim za pomysły. Właśnie zapomniałam powidzieć, że mój synek to taki konstruktor, wszystkie zabawki przerabia i lubi właśnie konstruowanie ruchomego dinozaura, mini roweru, zabawy z chemią dla dzieci. Pomyślałam sobie, że może fajnie by było gdybyśmy mu kupili zabawkę zabawa+nauka, czyli MAGIC JINNA, ale on ma tego pomarańczowego, który zgaduje zwierzęta, a może fajny by był zielony-zgaduje państwa. Jest jeszcze niebieski, ale myślę, że zbyt banalny, bo zgaduje przedmioty domowe. A Monopoly mamy junior 5-8lat i Polska 8+. Pozdrawiam

Gość gość
ja upatrzylam na elektryczni.com lapki z serii disneya :) nie nagrzewaja sie, wiec w dzien moga sluzyc jako zabawki, a wnocy jako lampki nocne. daja delikatne swiatlo, wiec dziecko spokojnie moze przy nich spac :)

Gość gość
https://sliwki-sklep.pl/ Sklep internetowy z zabawkami dla dzieci:) Kupiłam tu wiele rzeczy, polecam ten sklep z okazji zbliżających się świąt:)

Gość katarrrina
ja w sumie pokupowałam fajne prezenty dla dzieciaków na selgros24. dostaną gry planszowe i klocki - w bardzo fajnych cenach można tam znaleźć wiele rzeczy! super sprawa