Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość perswadacja

Najlepszym lekarstwem na Milosc

Polecane posty

Gość perswadacja

na ktora nie mozna sobie pozwolic, jest staniecie przed lustrem, przejrzenie sie sobie z bliska i daleka i uswiadomienie a potem glosnie powiedzenie sobie; ze dla tego KOGOS jest sie po prostu ZEREM a taka jak ja, moze mu chalupe sprzatac.

Gość gość
można i odwrócić, też będzie skuteczna.

Gość gość
To boli.

Gość gość
Cholernie boli...ten ból będzie trwać jakiś czas ale przejdzie. Mam taką nadzieję...

Gość gość
daj spokoj, glupoty wypisujesz. ;) pewnie sama sie nakrecasz i stad ten dramat. jak poznasz kogos innego to sie postukasz w czolo, co to za chore mysli przychodzily ci do glowy. chyba bylam w podobnej sytuacji i wiem o co chodzi - czas leczy rany i halucynacje ;)

Gość gość
To strach pokonuje Twoje marzenia, strach przed byciem szczęśliwym, niskie poczucie własnej wartości, ;lęk przed odrzuceniem, brak czucia się atrakcyjnym dla kogoś. Strach można pokonać i wygrać ze swoimi lękami i ograniczeniami.

Gość perswadacja
zaden strach po prostu doswiadczenie zyciowe. fakt, ze wie sie kim sie jest co sie osiagnelo a raczej czego nie osiagnelo. wie sie jak sie wyglada na tle innych. wiem jakie mam mankamenty i ze do nich nawet mnie samej ciezko byloby przekonac wiec nie moglaby chciec tego od kogos kto jest wartosciowy.

Gość gość
pierdo****e o Szopenie.

Gość perswadacja
skromnosc ktora teraz posiadlam a ktora wynika z uswiadomienia sobie siebie powinna byla mi przyswiecac kiedys, oszczedzilby sobie czlek udreki. wiem, to co pisze wydaje sie dziwne, ale wiem o czym pisze. bylam pyszna i nie widzalam swoich deficytow. szkoda nie potrafimy uczyc sie na cudzych bledach

Gość gość
Gdyby wszyscy myśleli Twoim tokiem myślenia nic by w życiu nie zdobyli, no bo jak mogę,jestem taka biedna, brzydka i głupia.

Witom wos moji mili na moim własnym fejsbukowym fanpejdżu! Ugoście sie tu wszyscy wiem że jesteście szczenśliwi mogonc kliknonć dla mnie lubie to i jo tyż jestem! Zabiore wos w muj świot mojich doznań wewnentsznych i inne doznania też, bendzie nam razem bardzo fajno godom wom moji przyjaciele!

Gość perswadacja
a jesli ktos od urodzenia to wlasnie slyszal, plus ze sie nie powinien byl urodzic bo tymi urodzinami popsul cale zycie. to Twoim zdaniem jak moze myslec. nie uwazasz ze duzo czynnikow zewnetrznych jednak czlowieka predysponuj***adz nie- do wszystkiego w zyciu dalszym.

Gość gość
To najwyższy czas ,skoro już jesteś świadoma tego co Cię blokuje w dalszym rozwoju popracować ze swoją podświadomością. Naprawdę sama możesz wiele z tych kodów zmienić. Poczytaj sobie o podświadomości jej roli w życiu człowieka. W internecie jest na ten temat bardzo wiele artykułów. Na pracę nad swoim rozwojem nigdy nie jest za pózno.

Gość gość
Możesz oczyścić jak dysk w komputerze. Pozbyć się niechcianej miłości , tęsknoty, wszelkich urazów, lęków, chorób itd. Masz moc dokonać różnych rzeczy tylko w to uwierz. Wiara czyni cuda.

Gość perswadacja
nie moge kontynuowac dyskusji, bo uznana zostala za spam. dziwne

Gość hieroglifa
mnie akurat o roli i skutecznosci wixry w zyciu czlowieka nie trzeba przekonywac. tylko ze wixra jako taka nie leczy ran psychiki. BTW wixra w cokolwiek co ma miec miesce w naszym zyciu musi byc

Gość hieroglifa
CD. czyms podparta a ja nie mam tego podparcia to jak strzala bez luku. parafrazujac jfk nedza wiary we wlasne powodzenie, lamie

Gość osc na osc
CD.charakter- tak jak nie sposob zeby pusty worek stal prosto. dobrze o tym wiesz...a moze i nie wiesz...bo skad pod kloszem wychowany...

Gość perswadacja
widac juz slowa] wiara [nie wolno uzywac. nie chcialo mi puscic calej mysli musialam na raty wysylam zeby boota obejsc

Gość gość
jest nienawiść lub inna miłość

Gość perswadacja
nienawiscc? za co? bzdura

Gość gość
Z nienawiści można zachorować na raka. A inna miłość może się okazać wcale nie lepsza od tej niechcianej.

Gość wielki kolaps
i to jest cenna mysl. nie raz zastanawialam sie jak to by bylo byc w takim wymarzonym zwiazku z wyczekiwanym facetem zycia i nagle dowiedziec sie ze on przyprawia ci rogi albo zaczyna wyzywac, poszturchiwac az wreszcie bic. chyba by mi serce peklo albo wariatkowo. zwazywszy ze jestem w zwiazku z rozsadku i w miare spokojnym, to zdaje sie ze gdyby w gre wchodzily tak silne uczucia jakie mnie dopadly wtedy, to naprawde jedyne wyjscie na zawod takiej milosci wydaje sie...czarne

Gość gość
nie kracz z rakiem