Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość damiank

Odbiło jej !

Polecane posty

Gość gość
Damiank płacisz i wymagasz to w relacji prostytutka-klient to po pierwsze, a po drugie złamany c***jku bez wyobraźni spróbuj byc takm kochankiem, zeby błagała bys jej to robił i robił i robił, bez obowiązku ale z przyjemności :) A wiem ! Ty nie umiesz się nim posługiwać więc wymagasz spełnienia"obowiązku" :D Złamas z Ciebie i tyle i do tego prosty móżdżek. Podstawówkę masz zaliczoną ?Bo masz bardzo ograniczone myślenie :)

Gość gość
Wolę pijaka niż takiego ograniczonego imbecyla jak ty autorze :D Sam o sobie piszesz, ze lepszy taki jak Ty niz inny :D:D:D Taaaa zdwojga złego ... fujaro

Gość gość
Jak chciałeś głupią, tylko do dymania trza se było koze wziąć i nie byłoby problemu ! Nie myśli, nie gada a dziury ma i nie trzeba smarować ! Spróbuj Damiank , w sam raz dla Ciebie prostaku !

Gość damiank
Dom ja utrzymuje wiec wymagam. Chcesz to zapisz sie na wolontariat jak lubisz robic za darmo heheheh.

Gość gość
Kozie też dasz żreć i dziury ci popuści :D

Gość
Nie chcę być "tym" gościem, który wam zepsuje zabawę, ale czy nie widać wyraźnie, że autor nie ma tak naprawdę żony, za to dobrze się bawi waszym kosztem? :P

Gość damiank
Koze to sobie ty załatw prawiczku ha ha ha bo na dziewczyne cie nie stać impotencie

Gość gość
Wsadzac jej k****a w d**e we snie? Jestes chłopie normalny? Obowiązki małzenskie?? Mnie facet dlugo namawial i tez nie chcialam zrobic ale gdyby postapil tak jak Ty.. masz zone za jakis towar? zaloze sie ze sie Ciebie boi, poczatek przemocy psychicznej

Gość gość
Mój facet tez ma czesto ochote we snie i wkłada mi tam, ja udaję ze śpię bo to żenujące ale nic nie mówię nie chce awantur z nim

Gość damiank
Zmusiłem ja, mam juz dosyć.....

Czy prostaku zdajesz sobie sprawę, że to jest gwałt, i że w tej sytuacji, grożą Ci sankcje prawne? Postawa jaka tu się popisujesz się niemoralna, nieetyczna, nie zgodna z prawem ani obyczajami społecznymi. Zresztą , co ja się będę produkować, nie wierzę, ze aż tak beznadziejnie głupi ktoś istnieje.

Gość gość
to pewnie gej z "literacką" weną