Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Johny398

Rzuciła mnie, co mam zrobić?

Polecane posty

Mam 17 lat, moja dziewczyna wyjechała z kraju. Byliśmy razem. Bylo super i pisaliśmy i rozmawialiśmy. Było między nami bardzo dobrze. starałem się. zerwala ze mną, bo nie chce mnie znać itd. podobno zakochała się w kimś innym. Co mam zrobić? Mam wrażenie, że to nie możliwe, że tak nagle przestała mnie kochać? Chyba nie? mam do niej pisać? czy czekać, aż sama napisze, by zobaczyć czy zależy jej na mnie.. proszę o poradę. Dziękuję

Gość gość
idz sobie kup piwo i olej szmate:)

Gość jokkolia
Nie pij piwa - nieletni jesteś. Rozstania bolą. Nie dzwoń, nie pisz. Uszanuj jej decyzję. Ludzie się rozstają - tak już jest. Nie myśl, ze wróci. Opłacz ten związek - byle nie za długo - i przygotuj serce do nowej miłości.

Gość gość
poszukaj innej

Gość gość
wyjechala z kraju ? gdzie ? tez pewnie małolata i dokad pojechala ?

Gość gość
i tak była brzydka, znajdziesz lepszą, młody jesteś

Gość gość
Zapomnij o niej

Gość gość
trudno ci bedzie w to uwierzyc ale nie kochala cie wcale to co kobiety mowia a co czuja imysla to trzy rozne rzeczy kiedys sie tego nauczysz i tak byscie nie byli razem w w takim mlodym wiekupotraktuj ja jak trening ona juz skacze na innym penisie i ma cie w d***e olej ja miej swoj honor bardzo mozliwe ze sie kiedys odezwie musisz miec wtedy wyj****e :)

Gość gość
Też cierpiałam po rozstaniu z chłopakiem ale zrozumiałam, że w tym wieku już tak jest. Mało komu udaje się być z pierwszą miłością aż do grobowej deski... Miej honor i daj sobie spokój.