Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Gdy facet ubliza kobiecie

Polecane posty

Gość gość

Witam kobietki. Mam problem i nie wiem jak go rozwiazac i jak postapic w takiej sytuacji. Otusz wczoraj doszlo do klotni miedzy mna a moim facetem. W klotni nazwal mnie p**********a debilka zabolalo mnie to bardzo, boli do teraz.Do tego wypominal mi ze placi za utrzymanie domu, jestem w 8 miesiacu ciazy i nie pracuje obecnie. Mam swoje dochody i kupuje jedzenie co tydzien. Po wszystkim, chodzi obrazony i nadasany ja zreszta tez nie odzywam sie do niego, bo z jakiej racji jezeli w taki sposob mi powiedzial. Napewno nie przeprosze go, bo klotnia klotnia ale ja mu nie ublizam w zaden sposob. Jak byscie postapily w mojej sytuacji? Zaczelam zastanawiac sie, czy aby jezeli juz teraz potrafi mi tak powiedziec, wypomina ze pracuje i oplaca mieszkanie to co bedzie pozniej .... Nie wiem co mam zrobic, jak sie zachowac. Napiszcie kobiebietki co o tym myslicie .

Gość gość
nikt sie nie wypowie ?

Gość gość
otusz cósz. wyzwiska som nie wybaczalne[nie wybaczalne pszes H]

Gość gość
możesz go rzucić, możesz się z nim pogodzić- wcześniej lub później, to już jak uznasz za stosowne. Ja bym dziada opierdzieliła ostro, a jakby powtarzał takie akcje to wywaliła na zbity pysk i tyle

Gość gość
Gdy tak powiedzialam mialam ochote podejsc i strzzelic mu w twarz za to , ale powstrzymalam sie. Wiem i jestem pewna ze sytuacja w przyszlosci sie powtorzy jezeli sie nie zawachal zrobic tego raz zrobi i kolejny. :/

Gość gość
pewnie mu sporo nawrzucałaś na samym początku a teraz próbujesz ze swojego faceta zrobić chama. Najpierw uczciwie napisz co ty masz za uszami

Gość gość
gość dziś Gdy tak powiedzialam mialam ochote podejsc i strzzelic mu w twarz x Jesteś agresywna powinnaś udać się do specjalisty bo pewnie dziecko też będziesz maltretowała tak jak swojego chłopaka:(

Gość gość
jest po prostu skonczonym glupcem .Jesli czlowiek podejmuje sie z kims wspolnego zycia, jesli powoluje na swiat nowe zycie , to konsekwencja tego sa obowiazki .Nie ma tak , ze tylko sie bierze i napycha swoj brzuch . Jest niedorosnietym chlopcem , ktoremu zrobilo sie przyciasno w zwiazku . Masz idiote za partnera i tyle . Nie wiem co masz zrobic :-( Gdyby nie ciaza i dziecko -nalezaloby go spuscic w toalecie za taka postawe . Ale jest dziecko . No moze trzeba terapie szokowa zastosowac- wyprowadzic sie do rodzicow , zagrozic alimentami , pokazac drzwi . Jesli nic nie zrobisz -przejdzie to do porzadku dziennego , bedziesz miala szacunek u niego ZEROWY i wasz zwiazek bedzie przypominal farse . Wspolczuje wyboru idioty na ojca dziecka. Elena.

Gość gość
Nie probuje ze swojego faceta zrobic chama , zabolalo tak jakby ktos noz w serce wsadzil. Klotnia klotnia jeden drugiemu mowi co mysli , ale zeby w taki sposob obrazac ublizac kobiecie ktora nosi mu dziecko pod sercem ? On mi trz nawciskal i nie ublizylam mu .Mialam ochote go zdzielic ale tego nie zrobilam wiec gdzie jestem agresywna ? Co do wypominania ze oplaca rachunki. Jestem na maciezynskim mam swoja kase i to nie malo. On placi za dom rachunki ja prawie tyle samo wydaje na jedzenie. Do tego jestem w domu sprzatam gotuje piore opiekuje sie corka , nikt za mnie nic nie robi. On nie wie co to znacza obowiazki domowe , niedlugo urodze malenstwo i tez bede miala obowiazek opieki nad coreczka . Czy ja mu to wypominam? Nieeee. A on czuje sie jak pan i wladca bo chodzi do pracy i zarabia, a mnie widocznie ma za gorsza i ma mnie za nic. Przynies podaj .. :-( Jeszcze chodzi zfochowany i nie wiem na co liczy po tym co powiedzial. Zeby nie dziecko w drodze zostawilabym go, kto wie czy tego nie zrobie .

Gość gość
Stawiasz swojego faceta w złym świetle a sama pewnie robisz mu piekło z życia a takie teksty a panie i władcy są już niemodne bo dziś ludzie żyją w partnerstwie.

Gość gość
Głupia pipa po co go zdradziłaś?! Teraz dowiedział się, że to nie jest jego dziecko nic dziwnego, że jest zły!

Gość gość
smiac mi sie chce czytajac takie wypowiedzi ;)