Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie moge mieć kobiety bo oczekują modeli od każdego

Polecane posty

Gość gość

Wyrzeźbionego z twarzą modela inny nie przejdzie! Sprawdzone spośród 100kobiet!

Gość gość
tak wytautowanych i okolczykowanych :D

Gość janusz 5000
autorze ale ameryki to nie odkryles.

Gość gość
a ty chcesz brzydule? na pewno nie bo juz dawno mialbys kobiete hipokryto, wal sobie do usranej smierci pod jpg

Gość gość
Ale to jest pogląd facetów ...to wy jesteście wzrokowcami i wybieracie te piękne,my to patrzymy raczej na wnętrze ,serce ,charakter itp.s

Gość gość
Odezwał się reprezentant płci, która w ogóle nie patrzy na wygląd. Zakłamani faceci, HIPOKRYCI!!

Gość gość
A ja z dziewczynami nigdy nie miałem problemu, może to dlatego że lubię lizać cipki, a one to uwielbiają :P

Gość gość
1,20 dokładnie !racja.s

Gość gość
Zarówno faceci jak i kobiety patrzą na wygląd, to naturalne że każdy wolałby mieć mercedesa niż poloneza.

Gość gość
Bo wyglad to pierwsze wrażenie Proste? No i bez wzajemnej fizycznej atrakcyjności nie ma chemii....

Gość gość
Dobra puenta ,ja jednak skupiła bym się raczej na charakterach a w tej materii ciężko o porównanie z czym kolwiek. s

Gość gość
No i bez wzajemnej fizycznej atrakcyjności nie ma chemii.... x To już niekoniecznie, bo czasem bywa tak że na początku ktoś nam się nie podoba, ale z czasem jak go poznajemy bliżej, to podobać nam się zaczyna... ale jak ktoś pod uwagę bierze tylko pierwsze wrażenie, to jest jak jest.

Gość gość
I co autorze liczysz na to, ze ujmiesz ja charakterem do tego stopnia, ze zaczniesz ja krecic seksualnie? Wy jednak jestescie p******i, nie da sie was kochac

Gość gość
"To już niekoniecznie, bo czasem bywa tak że na początku ktoś nam się nie podoba, ale z czasem jak go poznajemy bliżej, to podobać nam się zaczyna... ale jak ktoś pod uwagę bierze tylko pierwsze wrażenie, to jest jak jest." X Jak wyłoży kasę i jest chętny płacić za panny zachcianki to może się "okazać fajny z charakteru". Tylko nie może za dużo siedzieć w domu, najlepiej ciągle w pracy :P

Gość gość
Ale bywa i tak ze pierwsze wrażenie jest mega pozytywne i wraz z poznawaniem kogoś wzmacnia przekonanie o tym ,że taka czy siaka osoba jest faktycznie wyjątkowa.s

Gość gość
1,38..durny jesteś dziś kobiety są samowystarczalne ,bo pracują,więc same za siebie płacą a często nawet i za faceta.s

Gość gość
gość dziś 1,38..durny jesteś dziś kobiety są samowystarczalne ,bo pracują,więc same za siebie płacą a często nawet i za faceta.s x Ta pracują ale i tak kase wykłada ciągle facet. Kobiety to egoistki i nawet nie chcą płacić 50/50