Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem karlicą o wzroście 155cm. To nieprawda, że faceci lubią takie niskie

Polecane posty

Gość gość
ale jesteś niska czy karlica? bo to różnica

Gość Robochłop alkoholik
Bzdura. Shakira ma 150cm wzrostu a jaka żyleta ;)

Gość gość
J****E KARŁY TFUUUU 🖐️ ehhhhh

Gość gość
A ja uważam, że modelki są aseksowne i wole kobiety max 165cm. Te zazwyczaj maja ladne biusty i okragle pupy no i przede wszystkim drobne dlonie i stopy. Dziwnie wyglada taki dwumetrowy kawal baby ze stopa rozmiar 42. Modelki maja typowo meskie figury, brak talii, brak cyca, zamiast bioder odcisnieta miednice, i male o***tki. Zauwazylem, ze modelki nie maja fanow, tylko same fanki :)

Gość gość
Modelki Victorias Secret maja kształty :D

Gość gość
Ja mam 163 i to, że kobiety wysokie lepiej wyglądają to mit stworzony przez inne kobiety. Uwazam, ze mam wzrost idealny do szpilek, a kolezanki pare cm wyzsze wygladaja w szpilakch jak pokrzywione żyrafy. Zdecydowana większość z nich ma jakieś długie, wypchane brzuchy, oczywiście cyca brak.. Niskie kobiety nie budzą w mężczyznach instynktów opiekuńczych - bzdura. Dla facetów niskie kobiety będą zawsze atrakcyjniejsze, bo wyglądają na takie, które donoszą ciąże i będą miały czym nakarmić potomstwo. To nam zostało po naszych przodkach.

Gość gość
Instynkt opiekuńczy? No tak, lepiej zaopiekują się moim k*****m :D :D BOOO-YAAAA

Gość gość
Modelki VS nie maja ksztaltow. Maja dziwnie scisniete piersi. Tylko jedna Jenner ma talie, reszta to rasowe prostokaty. Widac im żebra, miednice, żyły i mieśnie brzydko się obciskają na skrajnie odtłuszczonej skórze - po prostu media wszystkim wmówily, że są ładne, a 2004 pisałem artykuł o kobietach nieco grubszych, że są wieszakami i każdy popierał, że kszałtów nie mają.

Gość gość
I tak największe ikony piękna nigdy 170 nie przyekroczyły i zazwyczaj miały kobiece kształty. Takie zawsze kojarzyły się z delikatną kobiecością, po prostu były słodkie, intrygujące, pociągające a z drugiej strony zwyczajne i każda była charakterystyczna. Modelki to były modelki, musiały mieć figurę typowego geja i tyle się od nich do dziś wymaga. A to, że wmawia się wszystkim, że są piękne o tak trzeba wyglądać - porażka naszych czasów. Jednym słowem wszyscy mamy być tacy sami i kupować to samo?

Gość gość
kocham niskie kobiety!!!! kobieta kończy się na 169cm, od 170 cm zaczynaja się kobyły

Gość gość
modelki vs i ksztalty... Hihi... monroe sie w grobie przewraca

Gość gość
poniżej 160cm to jak karlice haha

Gość gość
Monroe była niska grubaska

Gość gość
Ale przynajmniej z*****ała z prezydentem. A ty przegrywie?

Gość gość
autorko, przegrałaś życie. Karlica przykurcze haha Jak masz małe cycki to już w ogóle wyglądasz jak dzieciak

Gość gość
gość dziś Monroe była niska grubaska i tak bym ****ał

Gość gość
Niskie kobiety są przereklamowane. Ciagle tu puszą, ze maja kształty itp :D czy kształty takie jak duze cycki i doopa zależa od wzrostu? :D widuje niskie i wysokie z cyckami i doopa.

Gość gość
Kiedyś miałem taką w klasie (liceum). Wyglądała jak dziecko z przedszkola, zero różnicy, nawet głos. Jakbym się z taką pokazał to jeszcze by mi prokuratora w*****i :D Nie polecam

Gość gość
niskie maja ten plus ze wygladaja na mlodsze. ;) ja mam 158cm i jak mialam 20 lat ludzie dawali mi 15l teraz mam 31 i daja mi 24l. :D nie mam na co narzekac :P ;) uwielbiam byc kruszynka. :) a to ze trudniej zdjac cos z wysokiej polki to mi nie przeszkadza, zawsze znajduje sie jakis mezczyzna ktory z usmiechem pomoze czy tez sam zaoferuja swoja pomoc. :) a od kolegow slysze slowa typu "male jest piekne" "male jest do kochania, duze do wieszania firanek" :P

Gość gość
buhah taaaa dają ci 24 lata jak zapomną okularów :D Wysokim gadają, że małe nie są atrakcyjne ;)

Gość gość
Niskie lubią się przechwalać jakie nie są słodkie i piękne, jakiego to nie mają powodzenia itp. i zawsze przy tym piszą jak to wysokie nie są atrakcyjne czyli podświadomie czuja konkurencje. Kobiety pewne swojej atrakcyjności nie musza sie tak infantylnie dowartościowywać.

Gość gość
Pewnie, że nie. Karakany same się reklamuja.

Gość gość
a wy wysokie co robicie? :D przechwalacie, mowicie jakie to super jestescie i do tego nas niskie wyzywacie, dodam ze wy pierwsze zaczylyscie nas wyzywac za to ze dobrze czujemy sie we wlasnym ciele. najpoerw piszecie ze niskie ciagle jak dzieci wygladaja a teraz mowicie ze to nienozliwe ze mlodziej wygladam niz mam. :D smieszne jesteacie, same sobie zaprzeczacie. :P tak daja mi mniej, bo wygladam na mniej. :) 24 to tylko srednia bo raz dadza 24, raz 26, czasem 21. ;) a jak jade zapelnionym autobusem i nie ma miejsc siedzacych i nie mam o co sie zlapac to zawsze pytam jakiegos milego pana czy moge jego sie przytrzymac, ten usmiechniety lekko tez moze rozbawiony zgadza sie i mowi ze strach zeby taka drobinka sie przywrocila, wtedy tak napina cialo zeby jak najmniej ruszac sie przy ostrych zakretach, hamowaniu abym ja ta jazde mniej odczuwala. :) zdarzylo sie tez kilka razy ze pan z ktoryn jechalam przegapial swoj przystanek zebym dojechala bezpiecznie :P :)

Gość gość
ja mam 163 i już dwa razy w życiu usłyszałam, że... uwaga, jestem wysoka! raz od gościa, z którym spotkałam się jeden i jedyny raz: koleś przeszło 190cm i wypala do mnie z tekstem "ty to jesteś wysoka jak na dziewczynę, ja to wolę trochę niższe jednak". drugi raz usłyszałam to od mojego współlokatora, ale jemu to się nie dziwię, że wydaję mu się wysoka, bo sam jest niewiele wyższy...

Gość Kożelanka
Niska kobieta to nie problem. Gorzej ma niski facet :P Też mam 155cm i jakoś specjalnie mi to nie przeszkadza. Jasne, fajnie byłoby mieć 5-10 cm więcej, ale przecież nie będę teraz siedzieć i płakać z powodu wzrostu. A no i mój mąż ma 186 cm wzrostu i nigdy nie powiedział, że jestem za niska.

Gość gość
na pocieszenie ci powiem, autorko, ze jest wiele facetow miniaturek, nawet niebrzydkich tylko niziutkich.z wyzsza od siebie by wygladali komicznie.masz wiec w czym wybierac.powodzenia!!!

Gość gość
a po co ma szukac kurdupla jak wielu wysokich facetow lubi niskie laski?

Gość gość
krasnoludki mają wzięcie u wysokich :classic_cool:

Gość gość
155 cm to nie karlica. Normalny wzrost jak dla baby "Ja mam 163 i to, że kobiety wysokie lepiej wyglądają to mit stworzony przez inne kobiety. Uwazam, ze mam wzrost idealny do szpilek, a kolezanki pare cm wyzsze wygladaja w szpilakch jak pokrzywione żyrafy." - Wzrost idealny do szpilek to 150 - 157 cm aczkolwiek każda kobieta ładnie wygląda w szpilkach Koleżanka parę cm wyższa wygląda w szpilkach jak pokrzywiona żyrafa? Taka np 168 cm w szpilkach 7 cm? Jest wtedy takiego wzrostu jak ty w szpilkach 12 cm, to co wtedy też wyglądasz jak pokrzywiona żyrafa frustratko? :)

Gość gość
Takie ze stopą 42 mogą chodzić tylko w adidasach :classic_cool: