Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mój najlepszy sex

Polecane posty

Gość gość

Napiszcie o swoim najlepszym , niezapomnianym seksie. Kiedy, gdzie, z kim,jak on wyglądał, co cię w nim zaskoczyło, że go tak pamiętasz?

Gość Druhna na weselu
To może ja opowiem:) To się wydarzyło na weselu mojej przyjaciółki. Byłam tam zaproszona jako druhna. Ze strony pana młodego był wcześniej nie znany mi chłopak. Spodobał mi on od razu, bo był w moim typie.:) Początkowo był między nami dystans, ale po kilku tańcach jego poczynania stały się bardziej śmiałe. Jego dłonie coraz śmielej wędrowały po moim ciele. Niby to przypadkiem dotykał mnie. To po pośladkach, to ręka otarła się o moją pierś, to w tańcu tak mnie przyciągnął, że nasze biodra stykaly się ze sobą, że czułam jego członka. Od tych jego zabiegów robiłam się mokra. A że w tym czasie nie miałam stałego partnera, to zaczęłam i ja go prowokować, by dać mu znać, że mam chęć na niego. Dobrze już po północy byliśmy tak napaleni na siebie, a zwłaszcza ja na niego,że skończyło się to wyjściem w ustronne miejsce. ;) Przy gorących pocałunkach sięgnęłam ręką do jego członka, bo byłam tak podniecona, że aż pulsowałam w środku i nie mogłam się już powstrzymać. Zrozumiał od razu o co mi chodzi. Zsunął mi majteczki na kostki i wypiął mnie i wszedł we mnie od tyłu. Nie wiem ja kto się stało, ale po kilku jego *****ch miałam orgazm. Nigdy wcześniej, ani później mi się to nie zdarzyło, bym tak szybko doszła. Dlatego to utkwiło tak w mojej pamięci. Wydarzyło się to 10 lat temu,ale teraz na samą myśl o tym wspomnieniu mam mokro;) :P

Gość gość
nie chodzi nawet o ocenianie dokonań łóżkowych,doświadczenia czy formy,ale najpiękniejsze przeżycie w tej sferze,miałam z moim ówczesnym mężczyzną,w którym byłam zakochana po uszy-co zapewne też wpłynęło na to,że nasze tête-à-tête,było esencjonalne i z pasją ..a pewnego razu udało mu się mnie zabrać w taką cudowną podróż w głębiny mojej podświadomości,że chyba już zawsze będę do tego tęsknić ...i to nie sex,a kochaliśmy się tak,że i moje "spełnienie" było chyba najcudowniejszym doświadczeniem jakie miałam w życiu..

Gość gość
Był niedawno...nieplanowany,z wczesniej nie znanym mi mężczyzną.Jestem rozwiedziona,nie mam partnera ale mam ''swoje lata'' Ciągłe orgazmy...wow...brakuje słów.

Gość gość
znajdziesz mnie wszędzie,ale to akurat ok,połechtałam Twe ego swoje też,bo tylko wyjątkowe osoby mają takie wyjątkowe doznania

Gość gość przelotem
pewna jestem A jednaj jest już taki temat ;)