Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy on wg was jest zazdrosny?

Polecane posty

Gość gość

Spotykam się niezobowiązująco z pewnym facetem , tzn na seks. tak od 2 miesiecy. I on sobie niby w żartach jak wychodze do znajomych mówi " ja wiem ,że będziesz tam szukać innego faceta, w końcu trzeba wyjść na polowanie , ja tam jestem za stary na takie numery" i niby się przy tym śmieje ,ale często tak mówi... Sądzicie ,że mu nie zależy na mnie i mu wszystko jedno czy poprostu chce zebym zaprzeczyła ?

Gość gość
mysle, ze nie jest zazdrosny , tylko ma o tobie bardzo negatywne zdanie.Zero szacunku dla ciebie , jako kobiety .Zero zasad , ktorymi sie kierujesz i podejrzewa , ze zaraz wskoczysz komus do lozka , kto gwizdnie na ciebie . Nie dopisuj sobie wiecej , niz jest . Elena.

Gość gość
myślę ,że tak ,ale też nie jest ciebie pewny dlatego chce żebyś właśnie zaprzeczyła

Gość gość
ale on nie ma powodów żeby tak myśleć, no może tylko taki ,że z nim się spotykam bez zobowiązań ,ale poza tym to nie jestem typem puszczalskiej panienki ubierającej się wyzywająco ,ale normalną dziewczyną

Gość gość
jak nie ma powodow ? Uprawiasz seks z nim , jak "marchewke" bez zadnych zobowiazan , tak samo mozesz uprawiac z kazdym innym . Nie oceniam cie , bo to nie moje zycie .Zreszta kazdy robi w zyciu, co chce .Ale jesli chodzi ci o jego slowa : dla mnie sa jednoznaczne . Ma negatywna opinie o twojej postawie .Jestes kobieta o bardzo lekkim podejsciu do zycia . Tyle . Elena

Gość gość
Moim zdaniem to on ma poważne wątpliwości czy nie pójdziesz zaraz do innego, tak, może trochę jest zazdrosny bo inaczej nie mówiłby o tym w ogóle jakby mu to zwisało co robisz, ale też myślę ,że nie ma o Tobie najlepszego zdania pod tym wzgledem i to mu w pewien sposób przeszkadza skoro o tym wspomina

Gość gość
Umawiam się z nim bo czuję się samotna, i w seksie i tak w ogóle też, nie żebym sie teraz tu tłumaczyła, ale taka jest prawda, natomiast nie jestem dziewczyną która każdemu wskakuje do łóżka

nie bądźcie śmieszni. swoje negatywne zdanie na jej temat facet może sobie wsadzić, bo sam uprawia seks bez zobowiązań, czyli jest łatwy, puszczalski i nic nie wart wg waszej teorii.

Gość gość
jest latwy i puszczalski -tak piszesz Alicjo . To kim jest dziewczyna , ktora z nim "uprawia "seks bez zobowiazan i czemu pytac, co ma na mysli facet :latwy i puszczlski ? Alicjo -w ten sposob wytumaczylas wszystko autorce . Cale podsumowanie sytuacji opisanej 🖐️ Elena

Gość gość
Elena ,a czy ty jesteś taka święta ,że tylko z mężem pod kołderką całe życie z tym samym pewnie?

i myślę, że nie jest zazdrosny, po prostu boi się że pójdziesz bzykać się z innym, a on już sobie innej do takiego wygodnego układu nie znajdzie.

Gość gość
Troche tak, boi się ze polecisz zaraz do innego

Gość gość
sluchaj -ja napisalam, ze nie oceniam autorki, bo mi to komplenie zwisa .Opisala sytuacje , prosila o zdanie w tej sytuacji piszac top , wiec odpowiadam i oceniam SYTUACJE.Dla mnie jest jasna i po co dopisywac ideologie :-D Autorka moze robic , co sie jej rzewnie podoba przeciez . A ja czy jestem swieta ? Nie . Absolutnie nie , choc nigdy bym nie "uprawiala" seksu ,bo sie nudze , bo czuje sie samotna . W ten sposob seks spada do rangi czynnosci fizjologicznej i zaspakajania jeszcze jednej potrzeby czlowieka , jak jedzenie , spanie , oddawanie kupy i siku . A przeciez to moze byc najpiekniejsza sfera czlowieka , kiedy ma sie osobe bliska sercu . To powinno byc CHYBA dopelnienie milosci , planow , zamierzen zwiazanych z kochana osoba . I co by tu nie mowic : uprawiajac seks mozna powolac do zycia . nowego czlowieka .Jaki bedzie biedny ten maly czlowieczek , jesli bedzie konsekwencja nudy, samotnosci , zaspakajania chuci ? Moze jestem rzeczywiscie staroswiecka , ale seks jest dla mnie prawie rzeczywiscie SWIETOSCIA. Elena.

Gość gość
Mysle że tak, moze kiedys się sparzyl na jakiejs dziewczynie co go zdradzala i mierzy teraz wszystkie jedna miara ..w kazdym razie boi się tego

Gość gość
o ku\/rwę to facet nie jest zazdrosny. Jesteś łatwa, dajesz doopy bez związku i myslisz, że facet cię pokocha? jesteś żałosna, on cię traktuje jak szmatę. Swoją drogą to jest chore co się dzieje, nie rozumiem tej debilnej mody na spotykanie się na prymitywne ru\/chańsko, bez żadnych uczuć. Powiedzcie mi skąd teraz tylu zwyrodnionych ludzi? Facetów to jeszcze rozumiem bo to są samce, wiadomo, ale żeby kobieta robiła z siebie taką ku\/rwę? To już większy szacunek mam do prostytutek, bo one to robią żeby mieć co jeść, żeby dzieci nakarmić, a ty to robisz ku\/rwo bo cię ci\/pa swędzi. Jesteś takim worem na spe\rmę, taką ścierą 🖐️ I nie podnoś tego tematu bo rzygać się chce na takie ku\/rwy jak ty.

Gość gość
dla mnie tez jestes zwykłą kur/wą Marcin

Gość gość
No to zescie zjechali równo dziewczynę

Gość gość
a jakie ty masz kurwa prawo zeby mnie oceniać? Jakbym chciała być prostytutką to bym mogła ,ale mam dla siebie jeszcze tyle szacunku wiec jesli takie wyzej stawiasz to masz coś nie tak z deklem... i huj ,że to robie dla przyjemności, facet może ,a kobieta niby dlaczego nie? a ze sie zakochałam to też jestem kurwą tak? matko jacy niektórzy ludzie są ograniczeni, brak mi słów :O tylko spojrz na siebie czy jesteś taki idealny i świety, moze idz na ksiedza od razu

Gość gość
a w ogole to uwazam ze jestem sfrustrowanym prawiczkiem i wylewasz żale bo nikt cie patykiem by nie tknął

Gość gość
Autorko, nie zwracaj uwagi na gimbazę. To dzieciuchy nie mające pojęcia o niczym, a seks widzieli tylko w komputerze. Co do tego kolesia, to może być lekko zazdrosny.

Gość gość
Jeżeli to Ty wszlas z ta propozycja seksu bez zobowiązań a on chciał czegoś więcej to możliwe ,ze boi się ,ze Cie straci ponieważ nie wie czy Tobie po tych dwóch miesiącach nadal na nim nie zależy i chcesz tylko od niego seksu. Seks czasami zbliża ludzi.

Gość gość
nie , to nie ja wyszłam z taka propozycja tylko oboje tak zadecydowlismy