Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy wierzycie że los może odwrócić się na lepsze?

Polecane posty

Gość gość

Nie wiem w ogóle, czy to możliwe. Pewnie kwestia szczęścia, spotkania odpowiednich ludzi bądź bycie w dobrym miejscu i czasie. Znacie fajne historie z happy endem? Na przykładzie Waszego życia lub osób Wam znanych?

Gość gość
Wierze w to, ale tylko wtedy, gdy ktos ciezko na to pracuje, a nie czeka na przychylnosc losu. Jesli ktos jest w zyciu pasywny, nie ma inicjatywy i nie ma sprecyzowanych celow to nic nie osiagnie. Bo szczescie to szanse, z ktorych nalezy skorzystac. Obejrzyj sobie to https://www.youtube.com/watch?v=jX9fUJHOOoE

Gość gość
"Na szczęście pracujesz cale życie, a na nieszczęście sekundę..." Mężatki zastanówcie się zanim zdradzicie :D

Gość gość
Bardzo ciekawy temat, ale na kafe sie nie przyjmie :( Co puste gimbazy moga wiedziec o sukcesie, albo szczesciu w zyciu.

Gość gość
myślę, że tak ale .... nie każdy może, potrafi a czasem nie ma szczęścia ...

Gość Płatkas
Chodzi wam o szczęście w życiu uczuciowym czy zawodowym,albo jeszcze innym? W zawodowym- uważam,ze to praca ,wysiłek,nasze starania sprawiają,ze do czegoś dochodzimy.Nie ma tak,ze komuś się udało i ma dobrze płatna pracę(chyba ,ze rodzice maja dobrze porosperujaca firmę). W uczuciowym- tu według mnie działa tylko przypadek,albo kogoś spotkamy albo nie.

"Na szczęście pracujesz cale życie, a na nieszczęście sekundę..." Mężatki zastanówcie się zanim zdradzicie...... ....albo zanim wyjdziecie za mąż :D wierzymy, wierzymy ;) na własnej skórze sprawdzone, aczkolwiek zgadzam się że w dużej mierze sami jesteśmy kowalami własnego losu, prawdziwy sukces nigdy nie przychodzi sam z siebie.

Gość gość
Jeśli samemu odwrócisz się "na lepsze" to i los się odwróci.

Gość Płatkas
Nie do końca.Nie zmusisz np drugiej osoby aby cie kochała.

Gość gość
u mnie los sie odwrócił bardzo , byliśmy biedną rodziną z dwójka dzieci gdzie pewnie kafeterianki powiedziały by że po co dzieci robiłam jak taka biedna jestem a los sie odwrócił i jestesmy teraz bogaci , duży dom, nowe auta , wszystko ,piękne dzieci wiele ludzi z zazdrości przestało utrzymywac z nami kontakty , ludzie są śmieszni

Gość gość
tak ale nie każdemu, no i może odwrócić się na gorsze :( nigdy nie wiadomo, w życiu miałam różnie

Gość gość
" jestesmy teraz bogaci , duży dom, nowe auta" Gdzie nakradliście? Zostało coś jeszcze?

Gość gość
Zawsze się znajdzie glos ze jak ktoś bogaty to na pewno nakradl.Ot polaczkowa zazdrość :D

Gość gość
No pewnie - los wam sie odwrócił... ...pewnie dopą do wiatru.:D Mówcie zaraz!!! Gdzie nakradliście i czy jeszcze zostało!!!

Gość gość
Co się tak frustrujesz?:D To golodupcu tez nakradnij :D i po sprawie leszczu uahaha :D :D

Gość gość
Pewnie że nakradnę. Tylko kur#$%#@@$#@WA GDZIEEEEEE!!!

Gość gość
Za późno. Wybory na złodziei już sie skończyły. Wczoraj podali ostateczne oszukane wyniki. Złodziejska machina już sie kręci. Zapraszamy za 4 lata ;)