Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ciaza z problemami

Polecane posty

Gość gość

Witajcie nie ukrywam ze troche sie martwie a wizyte mam za jakis czas dopiero . Mam nadzieje ze moge liczyc na wasze zrozumienie i wsparcie.Zaczne od tego ze od poaczatku mam cos nie tak od 12 tyg . Bylam w szpiatalu okazalo sie ze wzrost dziecka jest na 9 tc . Za pare dni bedac w domu dostalam plamien przez 1, 5 dnia poszlam do swojego gin mowo ze ok z dzieckiem na usg . I mam sie nie martwic .a bol brzucha jest normalny i mam nospe brac wiec bralam nie przestawalo zmienilam lekarza jak sie okazalo nie mialam podstawowych badan porobionych . Sprawdzil tetno ktorego wczesniej nie mialam mierzonego u bylego lekarza bylo 90 Przy zwyklym badaniu wyszlo ze macica jest na 12 tyz nie na 15 skierowal mnie na badania ponieważ cos podejrzane dla niego .. odebrala m opis usg wszystkie wymiary dzieciatka sa na 14 tc ale obwod glowki i tu problem.. nie ma napisane na ktory . Tc ma niecale 60 mm dziecko na 80mm . Troche sie niecierpliwe i boje .a wizyta za niecale 2 tyg dopiero . Doddam ze ten wczesniejszy lekarz zrobil mi badania na toxo i wyszlo igg700 aigm niereaktywne .. lekarz kazal mi zaczekac i zrobic za 3 tyg ponownie Moze mialyscie podobna sytuacje czy mam sie martwic? Nie skreslajcie mnie od razu i piszcie ze do szpitala bo w szpitalu mi robiono to badanie i mam isc do lekarza prowadzacego .

Gość gość
Doradzi ktos cos ?juz nie wiem co myslec co robic

Gość gość
Chce tego dziecka ale boje sie ze jak jest chore niedam rady . Chce miec zdrowa mala istotke

Gość gość
Przeciez juz zakladalas taki watek

Gość gość
Ja nie zakladalam ja jestem tu 1 raz

Gość gość
Ja przypadkiem znalazlam i weszlam na to forum .mozliwe ze ktos mial podobny przypadek ja mam 25 lat i nie zakladalam na tej stronie nigdy zadnego watku zaszlo jakies nie porozumienie