Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość DanielZ

Impreza integracyjna okolice Łodzi

Polecane posty

Gość DanielZ

Hej mam prośbe o pomoc w znalezieniu obiektu na organizację imprezy integracyjnej na ok 120 osób. Hotel musi być max do 30 km od Łodzi ale raczej w terenie mało zabudowanym bo ma to ma być weekend ekstremalny - paintball, quady, podchody gry drużynowe no i wieczorem kolacja + impreza do rana. Aha zostaje cały zarząd i managerowie więc musi byc ok 30 pokoi. Proszę o pomoc. Impreza na wiosnę 2015.

Gość RaDoSlaw33
W Campoverde w piatek 28.08 odbyla sie nasza impreza intgracyjna - zabawa do 3 rano. Super lokalizacja mozna zorganizowac praktycznie wszystko.

Gość gość
Potwierdzam w zeszlym roku w czerwcu obyla sie nasza imperza firmowa. A-team events zadbalo o rozrywke natomias DJ oraz grill do wczesnego rana. Impreza byla na 100 osob wiec czesc grupy musiala spac gdzie indziej. Reszta poszla zgodnie z planem. Impreza calkiem udana.

Gość DarekW85
Hej nasza firma na 'szkolenie' czytaj wyjazd integracyjny co roku. Pracuje od 3 lat czyli bylem na 3 wyjazdach. W hotelu KRUK nastepnie w hotelu Wodnik a ostatnio w Campoverde. Wszedzie by ok ale najdlużej bawilismy sie wlasnie w Campoverde. Duzy plus za atrakcje w postacji off road :)

Gość Irek37WAWA
Hej a ktos moze mi przyslac foty z imprezy w tym Campoverde ???

Gość Namysłów województwo opolskie
Ja w łodzi dawno nie byłem wiec nie za bardzo znam miasto

Gość gość
Mogę polecić ośrodek Campoverde . Sam miałem przyjemność brać udział w takiej imprezie tam organizowanej . Kuchnia przepyszna i imprezka do białego rana . Aż nie chciało się wracać do domu ,hihi ;)

Gość Witek77
Impreza w Campoverde juz 30 maja bedzie sie dzialo :) sporo tu postow o tym osrodku. Mam nadzieje ze spelni oczekiwania a impreza bedzie do bialego rana :)

Gość DarioG
Co roku mamy impereze w innym obiekcie - w tym roku w Campoverde. Maj byc paintball, quady oraz 4x4 wiec raczej ekstremalny weekend sie szykuje. Co do opini to za miesiac bede mogl co napisac.

Gość gość
Ale będzie spijanie spermy co

Gość gość
swingersi się bawią

Gość gość
Usta i c**y bedą bolały

Gość Robercik88
Fajna impeza to byla w Campo w zeszlym roku. Ja sie wogole nie kladlem tylko prosto na sniadanie.

Gość Gracjan178
Nasza firma ostatnio była właśnie na imprezie integracyjnej. Szef wybrał bardzo fajną salę na bankiet w Zajeździe u Przemka w sali Kryształowe. Jedzenie było super. Dużo i smacznie. Sala elegancka. Plusem jest możliwość noclegu na miejscu. Oczywiści oprócz bankietu był w dzień paintball a chłopaki pojechali łowić rybki.

Gość gość
Też mogę polecić Zajazd u Przemka. Blisko znajduje się ośrodek narciarski.