Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

W Londynie mnostwo osob nosi markowe ubrania i buty

Polecane posty

Gość gość

Np buty: ugg koszt 150-190 f (w zaleznosci od modelu), hunter - kalosze 100 f, timberland 100-160 f, torebki Michael Kors, LV 250-500 f min itd itp , wiekszosc ma smartphony etc wiec chyba az tak zle nie jest ...

Gość gość
Wiekszosc ma iphony. Nie jest zle w porównaniu z Polska to niebo a ziemia , inny swiat i nie ma co porównywać .

Gość gość
Mnie za to czesto zastanawia gdzie i jak ludzie w Londynie zyja, w szczegolnosci Ci co zarabiaja grosze jak no 6.50-7f na godz, wiadomo, ceny wynajmu w Londynie, nawet pokoju sa masakryczne.

Gość gość
Mieszkaja w domach napchani po 10 osob i nigdzie nie wychodza ,bo ich nie stac. Prawdziwa kase robia wlasnie nieruchomosci

Gość gość
Zależy jak sie kto ustawi

Gość gość
a w Polsce co nie chodza w markowych ciuchach? zobacz ile jest szmatlandów i wszystkie prosperuja

Gość gość
100f na buty to nie jest dużo (zwlaszcza dobrej jakosci) a duzo ludzi kupuje w outletach czy na przecenach. I zarobki sa lepsze w porownaniu z Polska, mozna sobie na wiecej pozwolic

Gość gość
Ja nie wiem jak ktos moze placic £190 za te wstretne buty UGG.Przeciez to wyglada jak kopyto wielblada!. Do tego sa to buty niewyprofilowane i szkodliwe dla stop. A co do innych markowych ciuchow to w UK jest pelno swietnych ciucholandow i tam mozna kupic nieze perelki za grosze.

Gość gość
A ja nie wiem jak można płacic setki czy tysiące funtow zeby miec torebke czy okulary od projektanta. Zwlaszcza ze zazwyczaj te torebki to nawet ladnie nie wygladaja i co druga siksa biega z pstrokatym LV teraz. Torebka to torebka a laski aż sikają i ślinia sie na kawał skóry, chodzą glodne zeby sobie kupic cos takiego...

Gość gość
100 f dla kogos, kto zarabia minimum czyli te 800-900 funtow mc na etat to bardzo duzo, zalaszcza dla tych w Londynie

Gość gość
W Santiago tez ! I....?

Gość gość
Nie każdy zarabia minimalną. W sumie nie znam nikogo kto tak mało zarabia.

Gość gość
Często mozna kupic cos na wyprzedaży , ogólnie każdego stac na odrobine luksusu.

Gość gość
Ja nie mieszkam w Londynie, zarabiam netto ok 900 miesięcznie i nie szaleję z wydatkami, ale buty za 100 z hakiem mam (nie kupuję butów poniżej 40 funtów bo to badziew) i perfumy za 60-70 funtów też sobie czasem kupuję - tylko że nie używam ich na co dzień a na pewno nie do pracy.

Gość gość
No sorry , ale nie wiem niby jak mozna szaleć z wydatkami zarabiajac jedyne 900 f mc.