Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Bolesny okres:(

Polecane posty

Gość gość

Mam wysoki próg bólu ale to co się teraz dzieje z moim ciałem to jest jakaś masakra. Tak strasznie mnie boli brzuch że jestem bliska płaczu i jest mi bardzo słabo. Co robić?

zajść w ciążę spokój na 9 miesięcy ;] A poważniej to tylko tabletki przeciwbólowe coś pomogą

Gość Cena3
Nalej ciepłą wodę do butelki i przyłóż butelkę do brzucha. Chwilowo poczujesz ulgę Na takie poważne bóle dobry jest też Ketonal (na recepte jest)

Gość gość
Moja córka, tak ma ,do tego stopnia,ze czasem trzeba wzywać karetkę. Lekarz zalecił nospe forte,plus lek przeciwbolowy od razu gdy tylko poczuje ,ze zbliża sie okres. Nie pozwolić "rozbujac"się bolowi.

Gość gość
Mi pomaga Paracetamol z kodeiną + nospa mieszanka pierwsza klasa

Gość gość
Dzięki dziewczyny. Najgorsze jest to, że mam dzisiaj dużo do zrobienia i nie mogę sobie odpuścić. Może wezmę ten ketonal. Mam opakowanie tych tabletek bo kupiłam po ekstrakcji ósemki. Na razie idę się położyć, bo mam pół godziny. Szczerze mówiąc to już mam dość, jak wstaję to robi mi się ciemno przed oczami i ten tępy ból. Jeszcze 6 dni.

Gość Cena3
Ooo to świetnie, że masz Ketonal Mi pomagał w najgorszych okresowych bólach - gdzie prawie mdlałam z bólu, nie mogłam się ruszać itp, to Ketonal po kwadransie zaczynał działać, a po 20 - 25 minutach czułam jjuż błogą ulgę i lekką senność

Gość gość
ja też ostatnimi czasy tak przechodzę okres,ale i owulację-ból mnie ścinał z nóg,gorączkowałam wręcz robiłam wszelkie badania,obawiałam się najgorszego ,że coś tam nie tak,ale usg wyszło dobrze,tylko ogólne badania gorzej,ale jak przy okazji był okres b obfity,to i anemia sie przyplątała mi ketonal nie służy,tracę kontakt z rzeczywistością,,, jadę na ibuprom max,termofor i zdrowaśki,,,oby szybko to minęło,,,

Gość gość
Może masz problem z ednometriozą ale to raczej nie pojawia sie nagle. A nie spóżnił Ci się okres ? może to poronienie?

Gość gość
Spóźnił mi się o 21 dni, bo normalnie dostaję na początku miesiąca

Gość gość
ja mam regularnie jak w zegarku,i przebadałam wszystko i jest w porządku,łącznie z poziomem hormonów,a że nie uprawiam sexu,więc żadne dodatkowe sprawy nie w chodzą w grę po prostu każda kobieta te dni przechodzi inaczej,ja tez prawie mdleję,bywa ,że o sciany się podpieram bo obawiam się ze zaraz stracę przytomność

Gość gość
Współczuję

Gość Milena355
Dziewczyny, mi też nic nie pomaga na bóle menstruacyjne. :( Już mi brakuje pomysłów. Znajoma poleciła mi Castagnus - http://www.castagnus.pl/castagnus-jak-dziala Stosowałyście może? Bo już nie wiem co robić, bo bóle strasznie utrudniają mi nawet opiekę nad córcią.

Gość gość
masakra

Gość gość
wspolczuje autorce

ja tez przechodziłam bolesną miesiączke, ale zaczęłam stosować produkty konopne, które rozlużniają mięśnie, do tego działa przeciwbólowo  😛 polecam np. olejki ze strony Canapharm!