Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego on nie pisze?

Polecane posty

Gość gość
Czasu to szkoda na taką babę, lepiej omijać takie jak najszerszym łukiem.

Gość gość
Wszystkich szczegolow nie znasz to nie pisz bzdur.

Podobnie jak koleżanka mam pytanie, a raczej proszę o radę co zrobić? Poznałam faceta przez internet. Po 5 rozmowach telefonicznych i kilkunastu sms-ach spotkaliśmy się. Widział mnie wcześniej, bo przesłałam mu zdjęcie. Byliśmy na randce od 19, a do domu wróciłam o 02.40. Było świetnie, rozmawialiśmy, mieliśmy wspólne tematy, a na do wiedzenia zapytał o buziaka - dałam w policzek i powiedział to jesteśmy w kontakcie. Odzywa sie sporadycznie, raz jak rozmawialiśmy wspomniał o spotkaniu, ale do tego czasu nie zaproponował konkretnej daty. W smsie, który raz mi przesłał napisał, że "jesteś wariatka, ale ładna". Nie wiem co o tym myśleć? Dać sobie spokój, czy czekać na jego ruch?

Gość gość
Olać tak jak ja już postanowiłam olać. Pozdrawiam. Autorka wątku

Gość gość
Wielu chłopaków czeka też na jakiś mały gest, sygnał od dziewczyny, że jej też zależy na znajomości. Jakiegoś sms pierwszego, a nie tylko odpisywanie, wyjścia samej z jakąś niewinną propozycją, cokolwiek. A nie czekanie tylko ciągle na gotowe.

To nie tak, że czekam na niego. Pisał do mnie, ja do niego. Z kolei jak raz ja napisałam do niego smsa to w ogóle mi nie odpisał. Wiem, że pracuje i liczę się z tym, ale nie mogłam się opamiętać i zadzwoniłam do niego po paru dniach i normalnie ze mną rozmawiał, wspomniał o spotkaniu, ale od tego czasu cisza.. odpisze tylko na sms ode mnie i nic poza tym :(

Gość gość
W takiej sytuacji wykaż trochę cierpliwości, jak ci zależy. Jeśli mówił o spotkaniu, to go zaproponuje wkrótce.

Gość gość
Jasne, na mały gest od kobiet czekają mężczyźni. Oni tym nie odzywaniem się chcą żebyśmy my się płaszczyły i zaczęły słać milion smsów. Wtedy ich ego będzie podbudowane.

Gość gość
Jedyny sposób to milczenie

Gość gość
Napisał mi smsa teraz, że złamałam mu serce. No nienormalny jakiś. Tydzień nic sie nie odzywał. A zna mnie do trzech Autorka

Gość gość
Mam ochote mu odpisac tak żeby mu poszlo w pięty

Gość gość
Autorko, nie wpisuj się już więcej, jesteś daremna, masz coś z głową.

Gość gość
O prosze jak ktoś w nocy znalazł mój temat i napisał byle co , żeby sie podbudować.