Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ma ktos z was zapalenie zatok ?

Polecane posty

Gość gość
Wydaliśmy trochę kasy na Pro ostatnio ale warto było, dobry profesjonalny aparat i dla dorosłego i dla dziecka, można też tutaj irygatora użyć sobie żeby oczyścić drogi

Gość gość
Szczególnie przy alergii polecam Alergia Stop ale my go w domu używamy też przy zwykłych infekcjach a ostatnio jakeiś wirusy chyba po okolicy buszują, bo łapiemy ciągle coś nowego, jak nie dzieci to ja albo mąż

Gość gość
Największą zaletą inhalacji jeśli o mnie chodzi jest szybkość działąnia leku, wlatuje prosto na gardło, na zatoki, na krtań i całą resztę przez co uczucie ulgi się dużo szybciej pojawia. Dużo zalet inhalacji wypisanych jest na poradnikowej stronie https://inhalacja.pl.

Gość gość
Kupiliśmy do nas do domu Simple i powoli się z inhalacją oswajamy, nie jest to na pewno takie trudne jak myślałam, w sumie automat robi wszystko za człowieka tak de facto

Gość gość
Kupiłam niedawno inhalator Pro i po pierwszych użyciach mogę polecić, dość łatwo było mi się połapać co do wdechu podłączenia itp.

Gość Cooliberek
Mi na zapaleenie zatok pomogł tylko antybiotyk w zastrzykach

Gość gość
Do różnych kuracji nadaje się nasz Alergia Stop, nie jest tak, że tylko u alergika aerozol zadziała ale też przy innych schorzeniach mgiełka dostarczy lek do celu

Gość Marcela_FM
Ja swego czasu miałam poważne problemy z zatokami, które jak się okazało, były powodowane przez zanieczyszczone powietrze. Wychodząc z domu nakładam maskę antysmogową, a do domu zakupiłam oczyszczacz powietrza http://ranking-oczyszczaczy.pl/recenzje/xiaomi-mi-air-purifier-2s/ który usuwa z niego zanieczyszczenia. Wiesz, że odkąd zaczęłam go używać, moje problemy z zatokami zniknęły? Urządzenie stosunkowo tanie, a skuteczne - dlaczego więc z niego nie korzystać, skoro ma realny wpływ na nasze zdrowie?

Gość gość
Ładnie nam pracuje Baby. Nie przetrzymuje leku, to co wlewam to faktycznie wykorzystuje w aerozolu, nie ma strat lekarstwa.

Gość gość
Mi się w inhalatorze Pro najbardziej podoba tempo pracy, można w paru prostych krokach podać lek – czy to sobie czy dziecku. Nie wysiaduje się długich minut przy rurce czekając aż cokolwiek z aerozolu dotrze w drogi oddechowe tylko idzie to bardzo sprawnie. Poza tym regulacja tempa i wielkości leku są bardzo praktyczne. Leczenie jest dzięki temu bardziej dopasowane pod osobę.

Gość gość
Żona kupiłam nam do domu inhalator Pro po tym jak curki zaczęły chorować i faktycznie inhalacja się przydaje, są efekty takiego leczenia.

Gość gość
Ekspertem od inhalatorów się nie czuję dlatego szukam głównie przez internet jakieś poradniki czy właśnie rankingi. Na pewno znam ten ze strony http://rankinginhalatorow.pl/ i nie wiem czy są jakieś inne równie sensowne. Bo tutaj faktycznie pokazują kilkadziesiąt różnych modeli, każdy ma zrobiony opis, wiadomo co i jak.

Gość gość
I jak sprawuje się wam ten inhalator? Czekam na opinie osob ktore juz maja go od dluzszego czasu.

Gość gość
Ja mam PRO juz od kilku lat - żadnych problemów - widać, ze nie jest to chińszczyzna

Gość jarek

Też kupiliśmy  Pro. Faktycznie profesjonalny zaawansowany model do różnych lekow i różnych kuracji.

Gość gość

Mamy od zeszlego miesiąca w domu inhalator Novama Familino Pro i wszystko działa prawidłowo. Obsługi się uczyłam może z 15 minut także szybko poszło. Wygodny prosty w działaniu irygator też masz tutaj dołączony żęby sobie przed podaniem aerozolu udrożnić nos i zatoki.

Gość adam

Wpisz sobie w Google : Sanity inhalator dla dzieci – ja mam dokładnie ten