Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mój bilans

Polecane posty

Gość gość

Chciałbym napisać co mnie spotkało i czy to normalne było. Otóż mając 14 lat poszedłem z mamą i wtedy nawet bluzy nie musiałem ściągać, czysta formalność, a gdy zaszedłem już sam na bilans 16 latka to zaraz po wejściu lekarka kazała mi sie rozebrać, ściagnąłem góre tak jak zawsze do osłuchania u lekarza a ona że dół też, gdy zdjąłem jeansy ona że bielizna i skarpetki też, siedziałem taki nagi przy niej na taborecie a ona wtedy mnie badała sprawdzał czy płaskostopia nie ma, potem kazała stanąc przed biurkiem i patrzyła na postawe, wszystko to było nago, potem kazala podejśc do niej do biurka popatrzyła na jądra czy są oba, spytała czy nie bolą a następnie kazała ściągnąć napletek kilka razy czy luźno schodzi, przy tym (ale wstyd) dostałem częsciowej erekcji. powiedziała że widzi zdrową reakcje i pozwoliła się ubrać. Czy tak może przebiegac badanie?

Gość gość
Odpowie ktoś?

Gość gość
chyba tak

Gość Olo 16
Ja miałem bilans w wieku ok. 16 lat. W gabinecie była Pani pielęgniarka i lekarka. Pielęgniarka luz taka pani po 50 tce ale ta lekarka tak ok. 40 stki i bardzo atrakcyjna Na początku badanie wzrostu, postawy , wagi, ciśninia i takie tam ... No ale później Pani lekarka zaprosiła mnie za parawan. Za parawanem powiedziała ze teraz pooglada mojego siusiaka i sciagnie mi napletek. K.. wa atrakcyjna kobieta ok. 40 stki z tak długimi tipsami wymalowanymi w kwiaty i motylki ze z trudem sciagnela mi napletek. Najpierw probowala mi sciagac napletek tylko palcem wskazujacym potem dwoma palcami ale okazalo sie ze k..wa jej tipsy wymalowane w motylki nie pozwalaly sciagnac mi napletka... Czy to jest normalne ze lekarka z NFZ na badanie bilansowe ma paznokcie tipsowe pomalowane w motylki ze z ledwoscia sciaga napletki ...?

Gość Grażna 38
Poproszono mnie o zastępstwo w szkole w gabinecie higienistki. Dwa dni później były badania okresowe chłopców. Podczas badania musiałam każdemu chłopcu naciągnąć napletek i miałam z tym też problem bo miałam długie tipsy. Naciągałam napletki tylko palcem wskazującym i zazwyczaj nie było problemu tylko chłopcy się troszkę wstydzili bo ściągałam in tak napletki.