Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ania_Bardzo_SMutna

zostawił mnie..

Polecane posty

Gość Ania_Bardzo_SMutna

Jestem w strasznym dołku. Mężczyzna, z którym spotykałam się przez kilka miesięcy (wcześniej kilka lat przyjaźniłam), zostawił mnie dla innej.. Gdyby była ładna to zrozumialabym to. Ale... On poznał ją na czacie i rozmawiali przez 2 dni! W ciągu tych dwóch dni zakochał się w niej, śmiechu warte. Stwierdził, że jest ucieleśnieniem jego fantazji. Dziewczyna ta waży 120 kg (nie przesadzam). Ja ważę 56,a on kazał mi się odchudzać, bo byłam wg niego tłusta i obrzydliwa.. Kupował mi tabletki, nie pozwalał jeść wieczorem.. Wiem, że nie jest tego wart.. Ale ciężko mi się pogodzić z porażką.. Nie wiem co robić. Jestem załamana :-(

Gość gość
powieś się

Gość gość
przywiaz sobie kij do pleców, w ciągu miesiąca powinnaś się zrosnąć :D

Gość gość
Mojej kumpeli chłopak, z którym była parę lat, oboje młodzi po 22 lata, umarł tydzien temu w wypadku! To dopiero jest tragedia! A tego idootę olej bo to żal czasu i łez na takich jak on ;)

Gość gość
olej dziada za wszelką cenę odetnij go - wyjdzie ci to na dobre !!

Gość Ania_Bardzo_SMutna
Nie wiem jednak czemu ciągle pisze mi smsy, grozi, że jeśli powiem choćby jedno złe słowo o niej, to przyjedzie i policzy się ze mną osobiście :( Byłam na policji to powiedzieli, że dopóki nic się nie stanie, to nie mogą nic zrobić :( Czyli może zrobić mi bezkarnie krzywdę. Chory kraj