Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość weeronika123456

Rezonans magnetyczny kolana

Polecane posty

Gość weeronika123456

Proszę o interpretacje wyniku rezonansu kolana prawego: Proszę o interpretację wyniku MR kolana prawego: W obrębie obciążonej części stawowej kłykcia przyśrodkowego kości udowej widoczny jest korowo-podkorowy obszar uszkodzenia - martwicy o wymiarze dwubocznym do 25mm, przednio - tylnym ok. 22 mm i grubości 5-7 mm. Obszar uszkodzenia ma nieregularną - sklerotyczną granicę od strony śródkościa z widocznym pasmem płynowym oddzielającym nieregularny płaski element (lub kilka obok siebie leżących fragmentów) pozostający w loży uszkodzenia.

Gość picos

ja miałam rezonans kolana w Krakowie na Zachodniej w G&R gabinecie. Szybko, nie czekałam w kolejce na rezonans i mają najtaniej w całym mieście, więc naprawdę warto tam się udać 

Gość bernie

no ja jak szukałamw  Krakowie rezonansu jak najszybciej i tanio. To najtaniej i najszybciej wyszło na Zachodniej właśnie w tym G&R. Więc mogę poelcić jak ktoś szuka 

Gość mepa

dobrze, że piszecie bo ja muszę jeszcze przed świętami zrobić rezonans nadgarstka. Jak piszecie o tym G&R to pojdę tam,  nie ukrywam, że zależy mi żeby nie zapłacić majątku 🙂

Gość weris

ja miałam w G&R rezonans nadgarstka, nastawiałam się że będzie bardzo drogo a wyszło mega tanio. Dobrze że mamy taki ośrodek w Krakowie z normalnymi cenami 

Gość kluddi

nie, w G&R mają naprawdę spoko cenę rezonansu dużo taniej niż w innych gabinetach 

Gość maja

nie ma porównannia z innymi gabinetami w Krakowie jeśli chodzi o cenę. Na Zachodniej nie dość, że tanio to jeszcze szybko można się umówić. JA się umówiłam na kolejny dzień