Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 go艣膰

Szukam Bezrobotnych os贸b kobiet mezczyzn w celu ...

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰

witam szukam os贸b bezrobotnych kt贸rzy chcieliby sie przekwalifikowa膰 Za艂o偶y膰 w艂asn膮 firm臋 ale uwa偶aj膮 ze nie nadaj膮 si臋 do tego lub bezrobotni kt贸rzy uwa偶aj膮 ze nadaj膮 sie do tego i chcieliby nawi膮za膰 wsp贸艂prac臋 z do艣wiadczonym pracownikiem jak dobrze wam wiadomo URzadp pracy daje na firme na start 20 tys zl z UE mozna otrzymac 40 tys zl po 6 miesiacach mozna dostac do 20 na 2 pracownik贸w czyli razem 40 tys celem moim jest podwyzszenie kwalifikacji itp kazda osoba szkolaca sie dostaje czesne w wysokosci zasilku takwiec korzysci sa !! max 2 szkolenia na 1 raz zamiast narzekac zglos sie do mnie

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
zg艂aszam siem

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
szukam grupy max i min 30 os贸b nie zale偶nie od p艂ci !! prosze o kontakt to pilne do konca roku chcialbym uzbierac taka grupe ludzi

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
el camilo nie chce nikogo szkolic licze na wsparcie os贸b bezrobotnych takich jak ja ktorzy chcieli by przekwaliflikowac sie na inny zaw贸d no operatora maszyn budowlanych itp

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 UWAGA NA OSZUSTA
on chce zwyczajnie zbi膰 interes na Was, a potem wypierdoli膰 na zbity pysk 20 ty艣. z艂 x 30 os贸b = 600 ty艣. z艂 jego zysku wi臋c UWA呕AJCIE NA OSZUSTA i jego 艂asicz膮 mowe o szkoleniach, przekwalifikowaniach i hu j wie jeszcze czym

Udost臋pnij ten post

@ @ @ el camilo nie chce nikogo szkolic licze na wsparcie os贸b bezrobotnych takich jak ja ktorzy chcieli by przekwaliflikowac sie na inny zaw贸d no operatora maszyn budowlanych itp @ @ @ Ale po co Ci taka spora grupa? Nie lepiej by艂oby samemu zapisa膰 si臋 na taki kurs?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
nie chce nikogo zatrudniac ... wiem ze jest kasa za to ze bierze sie pracownika spoko jesli ktos chce to mozemy sie dogadac i podzielic pol na pol ale nie zamierzam zatrudniac nikogo masowo raczej jak juz to w sposob przys艂oga za przys艂oge 20 000 razy 300 kusi ale nie zamierzam spedzic zycia w wiezieniu

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
ktos tu nazwal mnie oszustem i powiedzial ze moge zyskac 600 tys no sorry ale zle policzyles bo PUP max daje 40 na 2 pracownik贸w to 40 tys i powiedzmy ze w polsce jest 50 urzed贸w pracy to daje mi 2.000 000 zl

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
ell camilo zadzwon do1 lepszego osrodka kt贸ry prowadzi takie kursy i zapytaj sie ile bys zaplacil gdybys zapisal sie indywidualnie w grupie taniej i szybciej a mi zalezy na czasie miesiace lece

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
a tak szczerze jakbym mial ukrasc to miliony i teraz policz sobie pseudo odkrywco ouszust贸w po co mi 30 ludzi ? skoro w polsce jest PUP 448 razy 40 000 to ile mialbym z tego kasy jakie 600 tys marne tylko od 8 960 000 do 17 920 000

Udost臋pnij ten post