Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pesymiści tutaj!

Polecane posty

Gość gość

Bądźmy pragmatyczni i przestańmy bujać w obłoczkach! Kiedy trzeba to trzeba fajnie się nakręcić, usiąść do pracy i kosić kasiorkę z uśmiechem na twarzy, ale po robocie trzeba odpocząć od tej schizofrenii ! Dzielmy się tutaj swoimi opiniami na temat otaczającego nas świata i nie przebierajmy w słowach! Nastrajać optymistycznie będziemy się przed pracą a po robocie bądźmy realistami! Zapraszam serdecznie!

Gość gość
Do d**y to wszystko! Wybory sfałszowali! Ludzie w Salwadorze tańczą na ulicach ciesząc się że po latach wywożą od nich toksyczne odpady, od których umierali im przez lata ich najbliżsi. Mieszkańcy Dąbrowy Górniczej płaczą i mówią ,,to nie sprawiedliwe że to do nas trafią te szkodliwe odpady" Ja mówiłam że będzie u nam jak w Ameryce Południowej !

Gość gość
O to coś dla mnie:) pesymistka z natury:) racjonalne myślenie to podstawa! Z nim nie zginiesz! Czekoladow@

Gość gość
Ja zamawiam darmowe rzeczy przez internet na www.free.amciu.com

Gość gość
Wydałam dziś 900zł a jutro wydam 1700 i z czego mam się cieszyć? Z tego że za dużo wydaję? Wszystko mnie boli i mam dreszcze spowodowane podwyższoną temp. ciała Pewnie trawi mnie jakieś choróbsko i nie ma się z czego radować!

Gość gość
zyczę mniej smutków

Gość gość
Ha ha z******ty topik! witajta :)