Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

o_ja_cie

Nudzi mi się w jesienne wieczory

Polecane posty

Nudzi mi się w jesienne wieczory, może jakiś facet (21-26, jednak geriatrii dziękuję oczko.gif ) chce pogadać? Chyba jestem fajna. Chodzi o to, żeby kogoś poznać, pogadać. Realnie nie mam na to zbyt dużo czasu, ale mając pracę związaną z komputerem mogę rozwijać te wirtualne. Specjalnie nie podaję informacji o mnie (no dobra, kobieta lat 21, ale to wszystko!), żeby potem nie było, że ktoś chce p*****ać lub coś. Nie, chcemy napisać sobie cześć a potem odkryć, że świetnie sie bawimy w czasie korespondencji.

Gość gość
jeśli obrażasz ludzi na wstępie piszac ze powyżej 26l. to geriatria to nie dziwie sie ze jesteś sama i mysle ze tak już pozostanie

Dziewczyna ma rację. Też tak myślałem w jej wieku. Teraz granicę przesunąłem do 40 lat....

Gość gość
Oksymoronie, za jakiś czas wpłyniesz "na suchego przestwór oceanu",kupisz lubrykant i przesuniesz granicę dużo dalej ;-)

Gość gość
a co jest nie tak z ludźmi po 26 roku życia? moim skromnym z takim jest przynajmniej o czym pogadać, bo dwudziestokilkulatek latek to jeszcze szczaw z zerową wiedzą o życiu

Gość gość
Super;-).A mnie zostało jeszcze trochę do geriatrii, choć 26-te urodziny dawno już za mną ;-)

Nie zamierzam przepraszać, albowiem jako osoba młoda nie czuję się na siłach utrzymywać kontakt z kimś znacznie starszym. Nie to myślenie i nie to wychowanie. Dziękuję za uwagę.

Gość gość
napisz do mnie, mam 22 lata :) olaf.el@onet.pl