Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jowita0887

1 dziecko 1 cykl starań 2 dziecko tez Wy tez tak mialyscie?

Polecane posty

Gość Jowita0887

Z 1 dzieckiem zaszłam w ciąże po 1 cyklu starań Teraz jestem w drugiej ciazy i znowu zaszłam w pierwszym cyklu starań. Nie było nic aż tak b wyliczone czy wykalkulowane Wiedziałam kiedy miałam okres dodałam 14 dni i tyle Jedyna różnica ze ten seks był wyjątkowo super i rzadko nam sie taki zdarzal jakby z ozupełnym spełnieniem Aż strach pomyśleć co bedzie jak kiedyś wpadniemy to od razu bedzie ciąża a więcej dzieci nie chcemy :) Czy Wy tez tak mialyscie? Dodam ze nie używałam żadnej antykoncepcji oprócz naturalnych metod.

Gość gość
Gratuluję płodności :) Ja przy pierwszyn zaszłam w 4 cs a teraz już 8 mies i nic.

Gość Jowita0887
Nie wiem czy to płodność czy szczęście albo fuks Ale za 1 razem myślałam ze to dłużej potrwa i kompletnie o tym nie myślałam a tu 2 kreski Jesli chodzi o 2 ciąże to identycznie zero stresu sądziłam ze raczej za 1 razem sie nie uda a tu mila niespodzianka i ciąża. Moze dlatego ze mam swoje lata i juz nie miałam za wiele czasu zeby czekać i czekać ( 1 dziecko 30 lat , drugie 34)

Gość gość
proponuję zająć sie czyms ciekawszym a nie analiza swojej d**y

Gość gość
U mnie 3 razy za pierwszym podejsciem. Niestety 2 ciaze poronilam teraz jestem na poczatku trzeciej i w ciaglym strachu zyje :(

Gość gość
Z poprzednim partnerem starałam się 4 lata i nic! z obecnym w 1 cyklu zaszłam :) tamten poprzedni ma dziecko, ale myśle ze ta jego obecna partnerka taka płodna, widocznie ja i on jestesmy troszke mniej plodni od obecnych partnerów.

Gość gość
ja tak mialam pierwsze dziecko jeszcze w podrozy poslubnej splodzone,a z drugim rowniez udalo sie za 1szym razem.zaraz po odstawieniu tabletek

Gość Jowita0887
Mogłabym byc surogatka :) Poważnie pisząc to ja sie zastanawiam ze jakby nam sie zdarzyła w przyszłości wpadka to od razu ciąża :)

Tez tak mialam. I mam nadzieję,ze organizm po porodzie znów mi się wyreguluje albo przynajmniej za te kilka lat jak znów będziemy chcieli mieć kolejne dziecko.